Syksyn uutuustuotteet ovat nyt täällä - tutustu »

Suosituimmat käsityötarvikekategoriat

KATSO LISÄÄ

Syksyn uutuudet

tweed-langat

Rakastatko tweediä?

Ajattomat tweed-neulelangat ovat tehneet paluun! Langassa olevat nypyt tuovat neulepintaan eloisuutta ja lämpöä. Etsitpä sitten tweed-sukkalankaa tai tweed-lankaa vaikkapa kirjoneulepuseroon, meiltä se löytyy.

Tutustu tweed-lankoihin »

Käsityötarvikkeiden säilytys

Ompelutarvikkeita ei tarvitse piilottaa näkyviltä. Kaikki paikalleen ja paikka kaikelle, niin aloittamisen kynnys on matala inspiraation iskiessä. Meillä on runsaasti erilaisia säilytysratkaisuja, joiden avulla käsityötarvikkeet pysyy hallinnassa.

Tutustu säilytysratkaisuihin »

Suositut tuotteet

Puikoille nyt!

Sukkaohjeet

Nyt neulotaan sukkia!

Prymin villasukkaohjeilla ja langoilla neulot itselle tai lahjaksi kauniit ja lämittävät villasukat. Lämmittävistä villasukista ilahtuu varmasti jokainen ja sukkalankoja löydät meiltä joka makuun ja tarpeeseen.

Katso kaikki sukkaohjeet »

kaulurin ohje

Kaulurin ohje

Neulottu kauluri on täydellinen asuste Suomen syksyyn ja talveen. Tämä upea siksak-kuvioinen neulottu kauluri, toimii myös liivinä.

Tutustu kaulurin ohjeeseen »

Syksyn uutuustuotteet

Käsityötarvikkeet löydät Prymiltä - Tervetuloa käsityötarvikkeiden paratiisiin!

Kaikki käsityötarvikkeet samasta paikasta ja vielä nopealla toimituksella ympäri Suomen. Prymin tavoite on ollut tehdä ihmisten elämästä helpompaa ja tämän olemme toteuttaneet jo lähes 500 vuotta. Vuodesta 2020 lähtien uudella verkkokaupalla, joka innostaa käsityöharrastajia.

Ompele, neulo, virkkaa, koristele tai kiinnitä. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman hyödyllisiä käsityötarvikkeita, ihania neulelankoja, paljon virkkaukseen, ilmaisia ohjeita ja uskomattoman suuren määrän ompeluvälineitä. Käsityötarvikkeidemme avulla pääset kiinni käsitöiden saloihin pienin askelin tai suurin harppauksin.

Laajennamme käsityötarvikevalikoimaamme asteittain ja parannamme verkkokauppaamme jatkuvasti, jotta sinulle löytyisi aina tarvitsemasi käsityötarvikkeet. Helppoa tekemistä ja käsityön iloa kestävillä, sopivilla välineillä ja työkaluilla – ergonomiaa unohtamatta.