Syksyn uutuustuotteet ovat nyt täällä - tutustu »
joulu

Black Friday, eli Creative Week on alkanut!

Black Fridaysta alkaa samalla Prymin Creative Week, jatkuen alennetuilla hinnoilla ja upeilla tarjouksilla aina sunnuntaihin 5.12.2021 asti. Nyt on oiva aika ostaa käsityöstä innostuneelle joululahjan – tai jotain kivaa itsellesi!

Tilaa uutiskirjeemme, jotta saat myös kaikki muut tarjoukset ensimmäisten joukossa. Ota myös meidän sosiaalisen median kanavat seurantaan niin pysyt ajan tasalla, löydät meidät Facebookista ja Instagramista.

Kangaskassi kaupan päälle!

Vähintään 35€ arvoisen oston yhteydessä saat ihanan kangaskassin kaupan päälle.

Kangaskasseja on saatavilla rajoitettu erä, 500 ensimmäiselle asiakkaalle.

Prym kangaskassi

Creative Week -tuotteet

Creative Week -tarjoustuotteissa löydät jotakin jokaiselle käsityöihmiselle. Tarjoustuotteita on saatavilla rajoitettu erä, joten kannattaa olla nopea! Creative Week -tarjoushinnat ovat voimassa 26.11.-5.12.2021.

    Outlet -tuotteet

    Tutustu myös meidän Outlet-tuotteisiin, täältä löydät valikoimastamme poistuvat langat, kankaat ja tarvikkeet huippuedulliseen hintaan.

      Inspiroidu ilmaisista käsityöohjeista!

      Tee koristeita tai lahjoja ohjeidemme avulla. Itsetehty lahja on henkilökohtaisempi ja persoonallisempi, koska väreillä, muodoilla ja materiaaleilla pystyy vaikuttamaan lopputulokseen ja tekemään lahjasta saajan näköisen. Neulo sukkia, tee joulukuusikoristeita tai virkkaa Amigurumi -eläimiä jouluksi.