Syksyn uutuustuotteet ovat nyt täällä - tutustu »
joulu

Joulun ilo on käsintehty - Luovia ja kestäviä joululahjaideoita.

Tarvitsetko lahjan ompelun harrastajalle, jollekin, jota ei koskaan nähdä ilman neulepuikkoja kädessä tai näyttäisi olevan virkkauskoukku hitsattu käteen? Ei hätää, olemme koonneet yhteen lahjaideoita käsityön harrastajille. Täältä löydät sopivia ja ihania joululahjaideoita ompelijalle, neulojalle, tilkkutyöläiselle tai virkkaajalle.

Valikoimastamme löydät myös tarvitsemasi tarvikkeet jos haluat tehdä joululahjat itse. Sopivat neulelangat, tarvitsemasi ompelutarvikkeet ja ilmaiset käsityöohjeet odottavat sinua.

Lahjaidea käsityöihmiselle

Lahjaideat ilahduttamaan neulojaa tai virkkaajaa

Todennäköisesti tunnet jonkun, joka rakastaa neulomista. Olipa kyseessä isoäitisi, sisaresi tai paras ystäväsi, oikean lahjan löytäminen neulojalle voi olla erittäin vaikeaa. Heillä luultavasti jo on puikkoja ja neulelankaa, joten mitä muuta he mahdollisesti tarvitsevat? Olemme keränneet kätevimmät ja kivoimmat lahjavinkit tähän auttaaksemme sinua täydellisen lahjan etsinnässä neulojalle tai virkkaajalle.

  Lahjaideat ompelijalle, joiden kanssa et voi mennä pieleen

  Etsitkö lahjaa ompelijalle? Voimmeko ehdottaa sovitusnukkea, ompelukoria, pehmeitä kankaita tai fiksua mittaliisaa? Lisää vinkkejä ompelijan hyödyllisiin tarvikkeisiin löytyy alta.

   Neulo tai virkkaa tiesi jouluun

   Tee koristeita tai lahjoja ohjeidemme avulla. Itsetehty lahja on henkilökohtaisempi ja persoonallisempi, koska väreillä, muodoilla ja materiaaleilla pystyy vaikuttamaan lopputulokseen ja tekemään lahjasta saajan näköisen. Neulo sukkia, tee joulukuusikoristeita tai virkkaa Amigurumi -eläimiä jouluksi.

    Joulun toimitusajat

    Postilla ja Matkahuollolla on joulun alla normaalia enemmän toimituksia ja postin käsittely saattaa sen vuoksi ruuhkautua. Varaudumme osaltamme tähän ja sen vuoksi toivomme, että teet tilauksesi ajoissa, jotta Posti tai Matkahuolto ehtii sen sinulle toimittaa. Tee joulutilauksesi viimeistään perjantaina 17.12.2021 niin tilaus ehtii vielä mukaan pukin konttiin.