Joululahjoja käsityöihmiselle tai tee lahjat itse.

Slider

Joululahjaideoita

Pitääkö äitisi, sisaresi tai tyttöystäväsi käsitöistä? Täältä löydät sopivia ja ihania joululahjaideoita ompelijalle, neulojalle, tilkkutyöläiselle tai virkkaajalle.

Valikoimastamme löydät myös tarvitsemasi tarvikkeet jos haluat tehdä joululahjat itse. Sopivat neulelangat, tarvitsemasi ompelutarvikkeet ja ilmaiset käsityöohjeet odottavat sinua.

Joulun toimitusajat

Postilla ja Matkahuollolla on joulun alla normaalia enemmän toimituksia ja postin käsittely saattaa sen vuoksi ruuhkautua. Varaudumme osaltamme tähän ja sen vuoksi toivomme, että teet tilauksesi ajoissa, jotta Posti tai Matkahuolto ehtii sen sinulle toimittaa. Tee joulutilauksesi viimeistään torstaina 17.12.2020 niin tilaus ehtii vielä mukaan pukin konttiin.

Jouluaskartelu ja tarvikkeet itse tehtyihin joululahjoihin

Haluaisitko kenties tehdä joululahjasi itse? Itsetehty lahja on henkilökohtaisempi ja persoonallisempi, koska väreillä, muodoilla ja materiaaleilla pystyy vaikuttamaan lopputulokseen ja tekemään lahjasta saajan näköisen.

  Lahjat neulojalle tai virkkaajalle

  Todennäköisesti tunnet jonkun, joka rakastaa neulomista. Olipa kyseessä isoäitisi, sisaresi tai paras ystäväsi, oikean lahjan löytäminen neulojalle voi olla erittäin vaikeaa. Heillä luultavasti jo on puikkoja ja neulelankaa, joten mitä muuta he mahdollisesti tarvitsevat? Olemme keränneet kätevimmät ja kivoimmat lahjavinkit tähän auttaaksemme sinua täydellisen lahjan etsinnässä neulojalle tai virkkaajalle.

   Lahjat ompelijalle

   Etsitkö lahjaa ompelijalle? Voimmeko ehdottaa sovitusnukkea, pehmeitä kankaita tai fiksua mittaliisaa? Lisää vinkkejä ompelijan hyödyllisiin tarvikkeisiin löytyy alta.

    Inspiraatiota itse tehtyihin joululahjoihin

    Käsityöohjeistamme löydät inspiraatiota itse tehtyihin joululahjoihin.