Kankaiden poistomyynti -60% »
Slide 1

Kaikki tarvitsemasi ompelutarvikkeet samasta paikasta.

Ompelutarvikkeet

Jokaisesta kodista olisi hyvä löytyä tietyt ompelutarvikkeet, joilla voi näppärästi korjata esimerkiksi irronneen napin tai pelastaa alkavan reiän.

Ompelutarvikevalikoimassa joka kodin tutut, työskentelyä helpottavat perustuotteet ja ergonomisesti muotoillut ompelutarvikkeet sekä uudet innovatiiviset tuotteet vievät ompelukokemuksen aivan uudelle tasolle. Hyvillä ompelutarvikkeilla ompelija onnistuu, innostuu sekä inspiroituu. Kaikki ompelutarvikkeet käsitöihin, ompeluprojekteihin ja askarteluun löydät takuuvarmasti Prymiltä.

Ompelutarvikkeisiin olemme koonneet kaikki ompeluvälineet ompelijalle ja käsityöharrastajalle. Olipa etsinnässäsi sitten kiinnittimet, nepparit, kirjontatarvikkeet, nauhat, neulat, ompelulangat, paikat ja merkit, sakset ja pyöröleikkurit, sovitusnuket, ompelukorit, tilkkutyövälineet, tuftaustarvikkeet tai muut työvälineet  löydät etsimäsi todennäköisesi täältä.

Muista selailla myös kankaita ja löydä sopiva kangas seuraavaan ompeluprojektiisi.

Värikkäät Prym Love-ompelutarvikkeet

Prym Love -sarjan iloiseen ilmeeseen on helppo ihastua. Kivannäköiset, värikkäät, kätevät ja nuorekkaat ompelutarvikkeet innostavat ompelemaan, koristelemaan ja askartelemaan. Prym Love-ompelutarvikevalikoimasta löydät mm. kangassakset, pyöröleikkurin, leikkuualustan, nepparipihdit, nepparit, kangasklipsejä, aloitussettejä ja muita hyödyllisiä ompelutarvikkeita.

  Kankaita monenlaisiin ompeluprojekteihin

  Monenlaisiin ompeluprojekteihin soveltuvat valmiiksi leikatut kangaspalat. Ompele vaatteita, asusteita tai kodintekstiilejä. Prymin kangasvalikoimaan kuuluvat trikookankaat, puuvillakankaat, harsokankaat, vohvelikankaat, froteekankaat ja erittäin pehmeä lyhytnukkainen keinoturkis.

   Ompelukorit ja säilytysratkaisut

   Kaikki paikalleen ja paikka kaikelle, niin aloittamisen kynnys on matala inspiraation iskiessä. Meillä on runsaasti erilaisia säilytysratkaisuja, joiden avulla ompelutarvikkeet ja välineet voi lokeroida ja järjestää oman mielen mukaan tai kuljettaa turvallisesti mukana. Saat näppärästi kaikki ompelutarvikkeet käyttöön ja työskentely on mukavampaa, kun tarvikkeet on lajiteltu järkevästi.

    Sakset ja pyöröleikkurit

    Sakset ovat eniten käytetyimmistä työvälineistä käsitöiden parissa ja meiltä löydät laajan saksi- ja leikkurivalikoiman moniin eri tarkoituksiin. Täältä löydät mm. ompelusakset, kangassakset, räätälin sakset, harkkosakset, lankasakset, applikaatiosakset, kirjontasakset, pyöröleikkurit ja kangasleikkurit.

     Tilkkutyövälineet

     Kaikki tilkkuilijan tärkeimmät työvälineet samasta paikasta ja tilkkutöissä tärkeimmät tilkkutyötarvikkeet ovat leikkuualusta, pyöröleikkuri eli kangasleikkuri ja viivain. Laadukkailla tilkkutyötarvikkeilla tilkkutöiden tekeminen on helppoa ja mukavaa. Hyvällä leikkurilla voit leikata monta kerrosta kangasta yhdellä kertaa ja hyvä leikkuumatto auttaa tähän.

      Pidennä vaatteiden ikää huoltamalla

      Korjaa, käytä uudelleen tai uudista vanhaa. Tee pieniä eko-tekoja, ompele esim. kasseja tai kasvomaskeja ajan hengen mukaan. Vaatteiden, kenkien ja asusteiden elinikää voi pidentää hoitamalla ja huoltamalla niitä oikein. Täältä löydät työvälineet.

       Lahjaideat ompelijalle tai käsityöihmiselle

       Etsitkö lahjaa ompelijalle? Voimmeko ehdottaa sovitusnukkea, ompelukoria, pehmeitä kankaita tai fiksua mittaliisaa? Tähän olemme koonneet muutamia vinkkejä lahjaostoksille.

        Ilmaiset käsityöohjeet ja vinkit

        Olitpa sitten ompelija, neuloja, virkkaaja tai muuten vaan käsityöharrastaja, täältä löydät suositut käsityöohjeemme ja oppaat välineiden käyttöön. Käsityöohjeiden etsiminen onnistuu helposti rajaamalla listausta esimerkiksi kategorian, tekniikan tai tuoteryhmän mukaan. Selaa ilmaisia käsityöohjeita, neuleohjeita ja virkkausohjeita ja löydä seuraava ompeluprojektisi!