Nyt kangaskassi kaupan päälle yli 35€:n ostoksesta!

Kaikki tarvitsemasi ompelutarvikkeet yhdestä paikasta.

Slider

Ompelutarvikkeet

Jokaisesta kodista olisi hyvä löytyä tietyt ompelutarvikkeet, joilla voi näppärästi korjata esimerkiksi irronneen napin tai pelastaa alkavan reiän.

Ompelutarvikevalikoimassa joka kodin tutut, työskentelyä helpottavat perustuotteet ja ergonomisesti muotoillut ompelutarvikkeet sekä uudet innovatiiviset tuotteet vievät ompelukokemuksen aivan uudelle tasolle. Hyvillä ompeluvälineillä ompelija onnistuu, innostuu sekä inspiroituu. Kaikki ompelutarvikkeet käsitöihin, ompeluprojekteihin ja askarteluun löydät takuuvarmasti Prymiltä.

Ompelutarvikkeisiin olemme koonneet kaikki ompeluvälineet ompelijalle ja käsityöharrastajalle. Olipa etsinnässäsi sitten kasvomaskin osatsyksyn heijastavat tuotteetneulatnauhatkiinnittimetsilitystarvikkeettyövälineet sekä muut tarvikkeet, löydät etsimäsi todennäköisesi täältä.

Muista selailla myös kankaita ja löydä sopiva kangas seuraavaan ompeluprojektiisi.

Syksyn heijastavat ompelutarvikkeet

Heijastinkankaat, heijastavat nauhat, heijastinmerkit ja heijastinlangat saavat käyttäjänsä säihkymään! Heijastavia materiaaleja voi käyttää esimerkiksi syksyn ja talven ulkovaatteissa ja asusteissa. Heijastinlangasta voi esimerkiksi neuloa pipot koko perheelle.

  Kankaita monenlaisiin ompeluprojekteihin

  Monenlaisiin ompeluprojekteihin soveltuvat valmiiksi leikatut kangaspalat. Ompele vaatteita, asusteita tai kodintekstiilejä. Prymin kangasvalikoimaan kuuluvat trikookankaat, puuvillakankaat, froteekankaat ja erittäin pehmeä lyhytnukkainen keinoturkis.

   Ompelutarvikkeet sekaisin?

   Kaikki paikalleen ja paikka kaikelle, niin aloittamisen kynnys on matala inspiraation iskiessä. Meillä on runsaasti erilaisia säilytysratkaisuja, joiden avulla ompelutarvikkeet ja välineet voi lokeroida ja järjestää oman mielen mukaan tai kuljettaa turvallisesti mukana. Saat näppärästi kaikki ompelutarvikkeet käyttöön ja työskentely on mukavampaa, kun tarvikkeet on lajiteltu järkevästi.

    Pidennä vaatteiden ikää huoltamalla

    Korjaa, käytä uudelleen tai uudista vanhaa. Tee pieniä eko-tekoja, ompele esim. kasseja tai kasvomaskeja ajan hengen mukaan. Vaatteiden, kenkien ja asusteiden elinikää voi pidentää hoitamalla ja huoltamalla niitä oikein. Täältä löydät työvälineet.

     Ilmaiset käsityöohjeet ja vinkit

     Olitpa sitten ompelija, neuloja, virkkaaja tai muuten vaan käsityöharrastaja, täältä löydät suositut käsityöohjeemme ja oppaat välineiden käyttöön. Käsityöohjeiden etsiminen onnistuu helposti rajaamalla listausta esimerkiksi kategorian, tekniikan tai tuoteryhmän mukaan. Selaa ilmaisia käsityöohjeita, neuleohjeita ja virkkausohjeita ja löydä seuraava ompeluprojektisi!