Tuotteet2019-11-01T11:46:40+00:00

Ompele, neulo, koristele tai kiinnitä. Tarvikkeet viimeistelyyn, työvälineet tekemiseen. Luo uutta, uudista tai korjaa vanhaa, työstä tulevaa. Helppoa tekemistä ja työn iloa kestävillä, sopivilla välineillä ja työkaluilla –  ergonomiaa unohtamatta.

https://www.prym.com/en/

Luonnonkuidut, yksilöllisyys tai ajattomuus?

Neulelankojen, malliston ja suunnittelun ajattomuus ja yhdisteltävyys ovat Rowan’lle tärkeitä kestävän kehityksen periaatteita. Rowan tarjoaa korkealaatuisia lankoja, joita on ilo neuloa, neuleita, joita on miellyttävä käyttää.  Mukana ripaus luksusta ja ylellisyyttä.

 

https://knitrowan.com/en/

Perusneule vai trendineule? Malleja kaikenikäisille, lankoja erilaisiin projekteihin. Schachenmayr lankavalikoima koostuu perinteisistä laaduista maustettuna muodikkailla uutuuksilla. Luonnonkuituja yksin tai yhdistettynä eri materiaaleihin, allergikkoja unohtamatta. Helppohoitoisuus, kestävyys ja laajuus ovat Schachenmayr’n vahvuuksia,

 

https://schachenmayr.com/en

Intohimona sukat? Regia on mestari luomaan uusia kuviota ja uusia väriyhdistelmiä perusvärien lisäksi. Tavoitteena on tarjota aina uusia mielenkiintoisia kuvioita ja tehdä neulomisesta hauskaa. Pairfect- teknologia on tehnyt neulomisesta vielä helpompaa, sukkaparista tulee samanlaiset, kun noudatat Pairfect’n ohjetta. Regia sukat ovat myös helppohoitoiset, kaikki laadut, myös silkki, kestävät konepesun sekä rumpukuivauksen.

https://schachenmayr.com/en

Sisusta, korista, tuunaa, uudista tai keksi ja kehitä jotakin aivan uutta. Virkkaus ja kirjonta taipuvat moneen.

Pitkät perinteet omaava Anchor muuntuu ajan mukana – onni on käsitöiden luova monipuolisuus.

Vetoketjut ovat osa jokaista päivää, luotettava kumppani sulkemiseen monissa käyttökohteissa –  nopeasti ja luotettavasti.

Ompelulangassa värillä on väliä, yli 400 sävyä. Käyttökohteeseen sopiva ompelulanka takaa parhaan, viimeistellyn lopputuloksen: siistit, kestävät saumat, tasainen ommel – sujuvaa työskentelyä.