Uutuustuotteiden esittely2020-05-15T09:24:57+00:00

Ergo carbon sukkapuikot

Hiilikuidulla vahvistetut ergonomiset sukkapuikot saatavana pituuksissa 15cm ja 20cm ja koot 2,0 – 2,5 – 3,0 – 3,5 – 4,0.

Kissamagneetti

Imukupilla kiinnittyvä magneetti. Kaikenlaisten metallisten pienesineiden säilytykseen.

Sydän magneettinuppineulatyyny

Kaunis pinkki magneettinen nuppineulatyyny. Nuppineulat pysyvät turvallisesti paikallaan ja neulat on helppo poimia sormiin.

Prym Natural KnitPro Stripes- puikkopakkaus

Tyylikkäät lilaraitaiset pyöröpuikon päät ja kaapelit neulojalle.

Pakkaus sisältää pyöröpuikon päät 4/4,5/5/6/7/8/9/10mm ja kaapelit 60/80/100/120cm sekä kiinnitystyökalun ja silmukkastopparit.

Prym Ergonomics virkkauskoukut

Värikkäät virkkauskoukut huokuttelevassa lahjapakkauksessa. Setti sisältää koot 7/8/9/10/12mm. Virkkauskoukuissa on miellyttävä pehmeä varsiosa ja ergonominen muotoilu sekä kevyt materiaali.

Prym Natural KnitPro puuvartinen virkkauskoukku.

Lämpimän tuntuinen, miellyttävä ja tyylikäs puuvartinen virkkauskoukku saatavana kokoina 2/2,5/3/3,5/4/4,5/5mm.

Schachenmayr Cotton4future

Langan valmistuksessa käytetty kierrätetty puuvilla on tekstiilituotannon jäämiä ja polyesteri on kierrätetyistä PET-muovipulloista. Kierrätetyt kuidut ovat yhtä laadukkaita kuin uudet materiaalit.

Langan rakenne tekee kesäneuleesta kevyen, viileän ja pehmeän.

 • 50% kierrätetty puuvilla 50% kierrätetty polyesteri
 • puikot 4,5 mm
 • 50g= n. 100m
 • 10 väriä

Schachenmayr Organic Cotton

Orgaaninen= Puuvillan tuotantoon käytettävän maaperän tulee olla vapaa myrkyllisistä kemikaaleista, lannoitteita, keinotekoisia tuholais- tai rikkaruohomyrkkyjä ei käytetä, ei myöskään geenimanipulaatiota.

Organic Cotton on merseroimatonta puuvillaa, pehmeä 4-säikeinen lanka. Kauniit mattavärit.

Langalla on OEKOTEX Standard 100. Lanka sopii hyvin myös lasten neuleisiin ja asusteisiin.

 • 100% orgaaninen puuvilla
 • puikot 2,5 – 3 mm
 • 50g=n. 155 m
 • 20 väriä
 • OEKOTEX

15cm Ergonomics sukkapuikot

Ergonomics- sarja on täydentynyt 15cm sukka/sormikaspuikoilla. Erinomaiset pienten sukkien ja lapasten sekä sormikkaiden neulomiseen. Puikoissa tuttu pisaranmuotoinen kärki sekä kolmionmuotoinen keskiosa. Saatavana koot 2,5 – 4,0mm.

Color snaps- nepparit MINI

Värikkäitä Color snaps- neppareita saa nyt koossa 9mm. Kivassa säilytysrasiassa on kuuden värin lajitelma, 12 nepparia kutakin väriä; punainen, vihreä, pinkki, keltainen, valkoinen ja sininen sekä kiinnitystyökalut.

Merkkauskynä pinkki

Pirteän pinkki Prym Love- sarjan merkkauskynä. Lyijytäytekynän tavoin toimivan merkkauskynän terän vahvuus 0,9mm.

Ergonomics pyöröleikkuri

Ergonomisesti muotoiltu leikkuri tilkkutöihin. Pehmustettu kädensija takaa miellyttävän työskentelyn. Kätevä teräsuojus.

Nuppineulatyyny / kaavapaino

Ompelijan iloksi hedelmäiset kaavapainot, jotka toimivat myös nuppineulatyynynä. Myös appelsiini ja kiwi.

Puolanpidikkeet

Yhdistä alapuola ja lankarulla toisiinsa kätevällä puolanpidikkeellä.

Prym Ergonomic sukkapuikkosetti

Värikkäät sukkapuikot lahjapakkauksessa, koot 2,5 – 3,0 – 3,5 – 4,0. Ergonomisten sukkapuikkojen ominaisuudet; pisarakärki, puikon muuntuva muoto keskiosassa sekä kevyt ja hiljainen materiaali.

Prym Ergonomics pyöröpuikkosetti

Värikkäät pyöröpuikot lahjapakkausessa. Setti sisältää 80cm pyöröpuikot koot 3,0 – 3,5 – 4,0. Ergonomisen pyöröpuikon ominaisuudet; pisarakärki ja kiertymätön teräskaapeli.

Prym Ergonomics virkkauskoukut

Värikkäät virkkauskoukut huokuttelevassa lahjapakkauksessa. Setti sisältää koot 3,5 – 4,0 – 4,5 – 5,0 – 6,0. Virkkauskoukuissa on miellyttävä pehmeä varsiosa ja ergonominen muotoilu sekä kevyt materiaali.

Uutuustuote neulojalle!

Hauskat hakaneulanmalliset silmukkamerkit. Lukituksen ansiosta pysyvät hyvin paikallaan. Iloinen värilajitelma 30 kpl rasiassa.

Uutuustuote tilkkuilijalle!

Imukupeilla varustettu kahva viivaimeen tekee työskentelystä nopeampaa ja helpompaa. Viivaimeen on hyvä tarttua kahvan ansiosta.

Schachenmayr Cosy Wool

Monikäyttöinen lanka koko perheen neuleisiin ja asusteisiin. Erittäin kevyt ja riittoisa. Langan keveys johtuu sen rakenteesta: viskoosiverkko, joka on täytetty löyhästi villan ja akryylin kuiduilla. Kauniit meleeratut värit.

 • 64%viskoosi, 25%akryyli, 11% villa
 • puikot: 4,5 – 5 mm
 • 50 g=n. 100m
 • 8 väriä

Schachenmayr Alpaca Cloud

Alpaca Cloud on kevyt kuin poutapilvi. Erittäin kevyt ja riittoisa. Ohut nailonlanka yhdistää alpakan hienot kuidut. Ihanteellinen huiveihin, shaaleihin sekä keveisiin neuleisiin. Voi neuloa 1 tai 2 kertaisella langalla tai vaihdella puikkokokoa projektin mukaan.

 • 70% alpaca super fine, 30% nailon
 • puikot 3,5 – 5 mm
 • 25 g kerä = n. 225 m
 • 15 väriä

Regia Premium Bamboo

Regia Premium perheen uusi jäsen! Pehmeä sukkalanka, joka sopii myös asusteisiin ja neuleisiin. Miellyttävä, hengittävä ja mukava käyttää.

 • 45%villa 30% viskoosi bambu 25% polyamidi
 • puikot 2 – 3 mm
 • 100g kerä = n. 400m
 • yksi kerä riittää sukkapariin
 • 10 väriä

Prym Love jersey- nepparipakkaus

Oikea trikoo-ompelijan unelmapakkaus! Jersey- rengasnepparit 6 värin lajitelmapakkauksessa. Pakkaus sisältää vihreitä, punaisia, valkoisia, pinkkejä, keltaisia ja sinisiä neppareita a’10kpl, neppareiden koko 8mm. Voidaan kiinnittää vasaroimalla, Vario- pihdeillä tai Tripod- nepparilaitteella.

Prym Love pinkit Vario- pihdit

Prym Love- sarjan pirteä uutuusväri pinkki nyt myös tutuissa Vario- pihdeissä! Pihdeillä kiinnität nepparit ja sirkat sekä teet pieniä reiítystöitä.  Prym Love-sarjan Vario- pihtipakkauksessa mukana työkalut muovisten Color Snaps- neppareiden kiinnittämiseen.

Regia Pairfect Partner Look

UUTTA REGIALTA

Jaettu ilo on paras ilo! Samanlaiset sukat  sinulle ja hänelle vastakkaisilla väreillä.

Neljä erilaista väriparia: Erik & Erika, Emil & Emilia, Anton & Antonia, Franz & Franziska.

Regia Pairfect: yhdestä kerästä samanlaiset sukat, kun seuraat vyötteen ohjetta.

Regia sukat voi huoletta laittaa pesukoneeseen ja kuivausrumpuun, tarkista pesuohjeet vyötteestä.

Prym Love rullamittanauha

Pirteän pinkki rullamittanauha cm-mitoituksella. Keskiosan napista mittanauha rullautuu takaisin kelalle. Pituus 150cm.

Prym Love merkkauskynä

Iloa ompelupöydälle pinkin merkkauskynän muodossa! Vesipesussa poistuva merkkausjälki on valkoinen.

Prym Ergonomics sormustin

Ergonomics- sarjan sormustimessa on kolot, joissa neula pysyy tukevasti eikä lipsu. Sormustimen toisella puolella reikiä, joiden ansiosta sormi ei hikoa pidempään työskenneltäessä. Saatavana neljä kokoa eri väreissä.

Ranneneulatyyny magneetilla

Ranteeseen napsautettava magneettineulatyyny, jossa erittäin miellyttävän tuntuinen ranneke ja liikuteltava magneettiosa. Nuppineulat ja muut metalliset pienet tarvikkeet aina kädenulottuvilla.

Prym Love nuppineulat

Kauniit muovipäiset nuppineulat sydämen ja perhosenmuodoilla. Väreinä pirteät pinkki, turkoosi ja punainen. Litteänmuotoisiin päihin on helppo tarttua ja niistä saa pitävän otteen.

Birdy langanpujotin

Kaunis linnunmuotoinen langanpujotin nopeaan ja helppoon langoittamiseen. Linnun nokka työnnetään neulansilmästä, lanka laitetaan nokassa olevaan koloon ja nokka vedetään neulansilmän läpi. Pieni terä langankatkaisuun löytyy linnun niskasta.

Käsityöreppu

Käsityön ja tarvikkeiden kuljettamiseen reissuille tai kurssille. Paljon säilytystilaa sekä mukavan pehmoiset olkaremmit ja turvallisuutta lisäävät heijastintereet. Reppuun mahtuu säilytysdonitsiteline sekä säilytyslokerikko.

Säilytysdonitsit

Donitsin malliset säilytysrasiat. Jokaisessa donitsissa viisi lokeroa pienille tarvikkeille, kuten napeille, neppareille, hakaneuloille, helmille jne. Käytä yhtä donitsia kerralla ja säilytä/kuljeta yhdessä kätevässä telineessä. Donitsiteline mahtuu käsityöreppuun.

Säilytyslokerikko

Kannelliset säilytysrasiat lokerikossa. Rasian koko 6 x 11 x 8cm. Rasiaan mahtuu lankarullia, vetoketjuja, kangasklipsuja ja muita pieniä työvälineitä. Lokerikko rasioineen mahtuu kuljetettavaksi käsityörepussa.

Öljykynä

Happo- ja hartsivapaa hieno öljy voitelee, huoltaa, puhdistaa ja suojaa laitetta ja sen osia. Pitkä ja ohut annostelukärki takaa siistin ja täsmällisen käytön ja annostelun ompelukoneisiin, saksiin, kodin laitteisiin ja moniin muihin paikkoihin. Ei valuta.

Uutuus tupsuntekolaite 2in1. Tiheitä ja kauniita tupsuja! Koot 3,5cm ja 5cm tai 7cm ja 9cm.

Peach Cotton 50g

“Persikanpehmeä” kesälanka.  Neulepinnasta tulee velourmainen.

Värit tulevat esiin hennosti meleerattuina, 12 väriä.

60% puuvilla 40% akryyli

50g =n. 175 m

puikot 3 – 3,5 mm

Mallistoa kevään käsityölehdissä.

Cotton Bamboo 50g

Kesälanka perheen pienokaisille.

Kevyt, miellyttävä , sopii herkälle iholle.   Kauniskiiltoinen lanka 12 värissä.

52% puuvilla 48% viskoosi

50 g=n. 156 m

puikot 2,5 – 3 mm

Langalla on OEKO-TEX Standard 100

Lanka sopii monenlaisiin kohteisiin mm erilaisiin liinoihin.

Soft Linen Mix Color 50g

Yksivärisen Soft Linen Mix-langan rinnalle Color versio käytettäväksi yksin tai yhdessä.

70%viskoosi 30% pellava

50g=n.  93 m

puikot 3 – 3,5 mm

8 väriä, jotka on saatu aikaan SPRAY-efektillä.

Matkapakkaus S

Pieni ja kätevä matkapakkaus, tämän voi ottaa mukaan myös lentokoneen matkustamoon. Sisältää sakset, langanohjaimen, sormustimen, 6 eriväristä ompelulankaa, hakaneuloja, nuppineuloja, silmäneuloja, paidannappeja ja pieniä neppareita. Koko 7x7x3cm.

Matkapakkaus farkkukangasta L

Tyylikäs farkkukankainen matkapakkaus. Kätevä mukana autossa, mökillä ja matkoilla. Saatavana pinkillä, oranssilla tai limenvihreällä vetoketjulla.

Sisältää sakset, ratkojan, mittanauhan, sormustimen, langanohjaimen, 8 eriväristä pientä ompelulankarullaa, hakaneuloja, nuppineuloja, eri kokoisia silmäneuloja, paidannappeja ja pieniä neppareita.

Koko 11x12x2,5cm.

Ergonomics virkkauskoukut

Värikästä virkkausta. Uudet, pienet koot Ergonomics virkkauskoukkuihin iloisissa väreissä; pinkkiä, lilaa, oranssia. Kokovalikoima laajeni 3,0 – 5,0 mm.

Heijastavat merkit

Vuoden pimein aika on nyt. Muista näkyä! Hauskan muotoiset liimattavat heijastavat merkit esim. pyöräilykypärään tai reppuun. Vaatteisiin merkit kiinnittyvät silittämällä ja ompelemalla. Huom! Ei korvaa heijastinta.

Regia Premium Silk

Silkkistä pehmeyttä, kiiltoa ja lämpöä. Joustavat ja hyvin kuosisssa pysvät sukat sekä asusteet.

Silkin värjäämättömät kuidut tekevät lankaan meleeratun värin.

15 väriä.

Regia Premium Merino Yak

Yak’n villa on erityisen hienoa, pehmeä neuleissa, miellyttävä käyttää,

lämmin ja kevyt. Kuituja ei ole värjätty, jolloin ne antavat luontaisen ruskean meleeratun lisän väreille.

12 väriä.

Regia Premium Alpaca Soft

Hienointa ja erityisen pehmeää Suri Alpacan villaa.

Langassa erikoisrakenne: alpakka kuidut on kiedottu yhteen Regia 4-säikeisen langan kanssa.

Miellyttävä käyttää, pesun jälkeen vieläkin pehmeämmät. Ihanat kotisukat.

10 väriä.

Handmade- merkit nahkaa

Tyylikkäät handmade- merkit ovat aitoa nahkaa. Kolme erilaista mallia. Merkeissä kiinnittämistä helpottavat, valmiit ommel-rei´ät.

Suosikkisävy Ruusukulta

Ehdoton kauden trendisävy ruusukulta neppareissa, strasseissa, stoppareissa, soljissa ja hakasissa. Asusteisiin ja vaatetukseen.

Ruusukulta kuminauha

Ruusukultaista kuminauhaa saatavana kaksi leveyttä; 25mm ja 50mm. Espadrilloksiin, vöihin tai kännykän / tabletin koteloihin.

Schachenmayr Corsica 50 g

Kevyt, ketjusilmukkarakenteinen kesälanka, puuvilla nailon yhdistelmä. Trendikkäästi monivärinen. Ripaus  hohdokuutta neuleisiin.

8 väriä.

Schachenmayr Soft Linen Mix 50g

Hennosti kiiltävä kesälanka, joka on valmistettu luonnonkuiduista: pellava ja viskoosi. Pellava tekee neuleesta miellyttävän, kevyen ja sopivan viileän. Väripaletissa 20 kesän parasta väriä.

Schachenmayr Summer Ombré 50 g

Puuvillan, viskoosin ja akryylin yhdistelmä. Hennosti kiiltävä viskoosi sekä muliinirakenne antavat lankaan lisäefektin. Suosittu liukuvärjäys.

8 väriä.

Muumimerkeissä hahmot Muumipeikko, Muumimamma, Muumipappa, Niiskuneiti, Pikku Myy ja Nuuskamuikkunen.

Muumipaikoissa seikkailevat Muumimamma ja Muumipappa, Niiskuneiti, Pikku Myy  sekä Nipsu ja Muumipeikko. Paikan koko 11x8cm.

Muumi koristenauha on kiiltävää satiinipintaista 20mm leveää nauhaa. Kaksi erilaista kuviota, joissa seikkailevat Muumihahmot.

Pyöreä vihreä Muumi- ompelukori. Halkaisija 18cm, korkeus 10cm.

Suorakaiteen muotoinen Muumi- ompelukori, koko 19x13x10cm.

Innovatiivinen uutuustuote; taipuva Yoga- palmikkopuikko toimii myös silmukkamerkkinä ja silmukanpitimenä. Puikossa on Ergonomic- sarjasta tuttu pisarakärki ja se on erittäin kevyt. Keskiosan liukumaton pinnoite pitää silmukat hyvin paikallaan.