Uutuustuotteiden esittely 2018-06-05T11:33:18+00:00

Handmade- merkit nahkaa

Tyylikkäät handmade- merkit ovat aitoa nahkaa. Kolme erilaista mallia. Merkeissä kiinnittämistä helpottavat, valmiit ommel-rei´ät.

Suosikkisävy Ruusukulta

Ehdoton kauden trendisävy ruusukulta neppareissa, strasseissa, stoppareissa, soljissa ja hakasissa. Asusteisiin ja vaatetukseen.

Ruusukulta kuminauha

Ruusukultaista kuminauhaa saatavana kaksi leveyttä; 25mm ja 50mm. Espadrilloksiin, vöihin tai kännykän / tabletin koteloihin.

Schachenmayr Corsica 50 g

Kevyt, ketjusilmukkarakenteinen kesälanka, puuvilla nailon yhdistelmä. Trendikkäästi monivärinen. Ripaus  hohdokuutta neuleisiin.

8 väriä.

Schachenmayr Soft Linen Mix 50g

Hennosti kiiltävä kesälanka, joka on valmistettu luonnonkuiduista: pellava ja viskoosi. Pellava tekee neuleesta miellyttävän, kevyen ja sopivan viileän. Väripaletissa 20 kesän parasta väriä.

Schachenmayr Summer Ombré 50 g

Puuvillan, viskoosin ja akryylin yhdistelmä. Hennosti kiiltävä viskoosi sekä muliinirakenne antavat lankaan lisäefektin. Suosittu liukuvärjäys.

8 väriä.

Muumimerkeissä hahmot Muumipeikko, Muumimamma, Muumipappa, Niiskuneiti, Pikku Myy ja Nuuskamuikkunen.

Muumipaikoissa seikkailevat Muumimamma ja Muumipappa, Niiskuneiti, Pikku Myy  sekä Nipsu ja Muumipeikko. Paikan koko 11x8cm.

Muumi koristenauha on kiiltävää satiinipintaista 20mm leveää nauhaa. Kaksi erilaista kuviota, joissa seikkailevat Muumihahmot.

Pyöreä vihreä Muumi- ompelukori. Halkaisija 18cm, korkeus 10cm.

Suorakaiteen muotoinen Muumi- ompelukori, koko 19x13x10cm.

Innovatiivinen uutuustuote; taipuva Yoga- palmikkopuikko toimii myös silmukkamerkkinä ja silmukanpitimenä. Puikossa on Ergonomic- sarjasta tuttu pisarakärki ja se on erittäin kevyt. Keskiosan liukumaton pinnoite pitää silmukat hyvin paikallaan.