Uutuustuotteiden esittely2018-11-29T11:10:24+00:00

Matkapakkaus S

Pieni ja kätevä matkapakkaus, tämän voi ottaa mukaan myös lentokoneen matkustamoon. Sisältää sakset, langanohjaimen, sormustimen, 6 eriväristä ompelulankaa, hakaneuloja, nuppineuloja, silmäneuloja, paidannappeja ja pieniä neppareita. Koko 7x7x3cm.

Matkapakkaus farkkukangasta L

Tyylikäs farkkukankainen matkapakkaus. Kätevä mukana autossa, mökillä ja matkoilla. Saatavana pinkillä, oranssilla tai limenvihreällä vetoketjulla.

Sisältää sakset, ratkojan, mittanauhan, sormustimen, langanohjaimen, 8 eriväristä pientä ompelulankarullaa, hakaneuloja, nuppineuloja, eri kokoisia silmäneuloja, paidannappeja ja pieniä neppareita.

Koko 11x12x2,5cm.

Ergonomics virkkauskoukut

Värikästä virkkausta. Uudet, pienet koot Ergonomics virkkauskoukkuihin iloisissa väreissä; pinkkiä, lilaa, oranssia. Kokovalikoima laajeni 3,0 – 5,0 mm.

Heijastavat merkit

Vuoden pimein aika on nyt. Muista näkyä! Hauskan muotoiset liimattavat heijastavat merkit esim. pyöräilykypärään tai reppuun. Vaatteisiin merkit kiinnittyvät silittämällä ja ompelemalla. Huom! Ei korvaa heijastinta.

Regia Premium Silk

Silkkistä pehmeyttä, kiiltoa ja lämpöä. Joustavat ja hyvin kuosisssa pysvät sukat sekä asusteet.

Silkin värjäämättömät kuidut tekevät lankaan meleeratun värin.

15 väriä.

Regia Premium Merino Yak

Yak’n villa on erityisen hienoa, pehmeä neuleissa, miellyttävä käyttää,

lämmin ja kevyt. Kuituja ei ole värjätty, jolloin ne antavat luontaisen ruskean meleeratun lisän väreille.

12 väriä.

Regia Premium Alpaca Soft

Hienointa ja erityisen pehmeää Suri Alpacan villaa.

Langassa erikoisrakenne: alpakka kuidut on kiedottu yhteen Regia 4-säikeisen langan kanssa.

Miellyttävä käyttää, pesun jälkeen vieläkin pehmeämmät. Ihanat kotisukat.

10 väriä.

Handmade- merkit nahkaa

Tyylikkäät handmade- merkit ovat aitoa nahkaa. Kolme erilaista mallia. Merkeissä kiinnittämistä helpottavat, valmiit ommel-rei´ät.

Suosikkisävy Ruusukulta

Ehdoton kauden trendisävy ruusukulta neppareissa, strasseissa, stoppareissa, soljissa ja hakasissa. Asusteisiin ja vaatetukseen.

Ruusukulta kuminauha

Ruusukultaista kuminauhaa saatavana kaksi leveyttä; 25mm ja 50mm. Espadrilloksiin, vöihin tai kännykän / tabletin koteloihin.

Schachenmayr Corsica 50 g

Kevyt, ketjusilmukkarakenteinen kesälanka, puuvilla nailon yhdistelmä. Trendikkäästi monivärinen. Ripaus  hohdokuutta neuleisiin.

8 väriä.

Schachenmayr Soft Linen Mix 50g

Hennosti kiiltävä kesälanka, joka on valmistettu luonnonkuiduista: pellava ja viskoosi. Pellava tekee neuleesta miellyttävän, kevyen ja sopivan viileän. Väripaletissa 20 kesän parasta väriä.

Schachenmayr Summer Ombré 50 g

Puuvillan, viskoosin ja akryylin yhdistelmä. Hennosti kiiltävä viskoosi sekä muliinirakenne antavat lankaan lisäefektin. Suosittu liukuvärjäys.

8 väriä.

Muumimerkeissä hahmot Muumipeikko, Muumimamma, Muumipappa, Niiskuneiti, Pikku Myy ja Nuuskamuikkunen.

Muumipaikoissa seikkailevat Muumimamma ja Muumipappa, Niiskuneiti, Pikku Myy  sekä Nipsu ja Muumipeikko. Paikan koko 11x8cm.

Muumi koristenauha on kiiltävää satiinipintaista 20mm leveää nauhaa. Kaksi erilaista kuviota, joissa seikkailevat Muumihahmot.

Pyöreä vihreä Muumi- ompelukori. Halkaisija 18cm, korkeus 10cm.

Suorakaiteen muotoinen Muumi- ompelukori, koko 19x13x10cm.

Innovatiivinen uutuustuote; taipuva Yoga- palmikkopuikko toimii myös silmukkamerkkinä ja silmukanpitimenä. Puikossa on Ergonomic- sarjasta tuttu pisarakärki ja se on erittäin kevyt. Keskiosan liukumaton pinnoite pitää silmukat hyvin paikallaan.