Jälleenmyyjille

Flatlay_Kontakt_Unsplash_Retusche

Käsityö lähellä sydäntäsi?

Olipa unelmasi oma käsityöliike, etsit käsityötarvikkeiden tuotevalikoimaasi laajennusta tai haluat tarjota asiakkaillesi muiden tuotteittesi lisäksi peruskäsityötarvikkeet, niin voit löytää kanssamme punaisen langan liiketoimintaasi.

Teemme yhteistyötä useiden eri jälleenmyyjien ja jälleenmyyjäketjujen kanssa, mutta etsimme aina uusia, hyviä yhteistyökumppaneita.

Haluaisitko sinä liittyä iloisten ja ammattitaitoisten jälleenmyyjiemme joukkoon?

Käsitöiden suosio kasvaa jatkuvasti

Käsityöt ovat nouseva trendi ja uusia, kaikenikäisiä harrastajia liittyy jatkuvasti käsityöntekijöiden joukkoon. Tarve laadukkaiden peruskäsityötarvikkeiden saatavuudelle sekä myös käsitöihin liittyvälle neuvonnalle, opastusta ja monipuolisen valikoiman tarjoaville käsityöalan erikoisliikkeille on kasvava läpi Suomen.

Yhdessä palvelevien, opastavien ja osaavien toimijoiden kanssa voimme tarjota kuluttajille laajan, jatkuvasti uudistuvan tuotevalikoiman neulelankoja ja käsityötarvikkeita. Tuotevalikoimamme kattaa käsityölangoista erikoistyövälineisiin ja koostuu toimialan tunnetuimmista tuotemerkeistä. Edustamamme tuotemerkit tuovat markkinoille säännöllisesti uusia ja innovatiivisia tuotteita huomioiden käsin tekemisen uusimmat trendit.

Yhteistyöhön kanssamme

Toimintamallimme mahdollistaa hyvän ja saumattoman yhteistyön kumppaniemme kanssa. Ammattitaitoinen myyntihenkilöstömme sekä kentällä että toimistossa on aina tukenasi. Autamme muun muassa valitsemaan laajasta valikoimastamme juuri sinulle sopivat tuotteet, opastamme halutessasi myös tuotteiden esillepanossa sekä mahdollisten myyntitelineiden valinnassa, jotta asiakkaasi ostokokemus myymälässäsi olisi erinomainen.

Säännölliset uutiskirjeemme muistuttavat sinua ajankohtaisista tuotteista ja tiedottavat markkinoille tulevista uutuustuotteistamme. Verkkosivuillamme on runsaasti vapaasti ladattavia käsityöohjeita myyntisi tueksi sekä kuluttajille inspiraatioksi. Olemme näkyvästi läsnä myös sosiaalisen median eri kanavissa, joissa jaamme tietoa muun muassa tuoteuutuuksista sekä innostamme kuluttajia käsillä tekemiseen. Lisäksi yhteistyössä maan johtavien käsityölehtien kanssa saamme käsityöohjeille sekä -ideoille näkyvyyttä perinteisessä printtimediassa; näin tavoitamme mahdollisimman hyvin kaikki käsityön ystävät. Näin vahvistamme Prym -brändin tietoisuutta kuluttajien keskuudessa, josta hyötyvät myös yhteistyökumppanimme.

Toimitukset sujuvat Keravalla sijaitsevan logistiikkakeskuksemme ansiosta tehokkaasti ja nopeasti kaikille yhteistyökumppaneillemme eri puolille Suomea.

Haluatko osaksi jälleenmyyntiverkostoamme?

Loistavaa, että harkitset ryhtymistä Prym Consumerin jälleenmyyjäksi! Päämääränämme on tehdä ihmisten elämästä helpompaa tarjoamalla laajan valikoiman käsityötarvikkeita ja yhdessä se onnistuu.

Täytä alla oleva lomake niin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten ja kerromme lisää.