Parhaat kesäkäsityöideat käsityöohjeissamme. Kurkkaa ja inspiroidu!
Slide 1

Kurkkaa inspiroivat virkkausohjeet ja
tartu koukkuun!

Virkkaus

Virkkaus tai virkkaaminen on todella monipuolinen ja mutkaton tapa tehdä käsitöitä. Virkkaus on sitä paitsi tehnyt uuden tulemisen ja virkkaamisen ihanuuteen on hurahtanut viime vuosina yhä useampi suomalainen. Nyt varsinkin virkatut sisustusesineet ovat taas huippumuodikkaita.

Prymin valikoimasta löydät langat virkkaukseenkoukut virkkaukseen, makrameelangat ja muut virkkaustarvikkeet.

Virkkaus virkistää aivoja ja virkata voi muutakin kuin patalappuja, joten tutustu myös meidän ilmaisiin virkkausohjeisiimme. On helppoja, nopeasti valmistuvia töitä, kuten tyynynpäällisiä, ja vaativampia virkkaustöitä, kuten peittoja, huiveja ja laukkuja. Pidä kuitenkin varasi – vaarana on vimma toteuttaa ne kaikki!

Langat virkkaukseen

Prymin virkkauslankavalikoimasta löydät erityyppisiä puuvillalankoja ja sekoitelankoja. Anchor ja Puppets langat, kuten Freccia, Mercer Crochet, Eldorado ja Lyric on tarkoitettu juuri monipuoliseen virkkaamiseen. Erikoiskohteisiin sopii Mercer Crochet Metallic-langat, joissa on hohdetta ja kimallusta. Monet neulelangat sopivat myös virkkaukseen, kuten Schachenmayer’n Catania-perheen langat. Tutustu valikoimaan ja löydä omat lankasi seuraavaan projektiisi.

    Koukut virkkaamiseen

    Virkkaustyylejä ja koukkumieltymyksiä on monia. Haluatko puu-, bambu-, metalli- tai muovivirkkauskoukun? Vaihtoehtoja on paljon. Valintaan vaikuttaa se, mitä olet tekemässä. Maton virkkaukseen tarvitaan kunnon koukku, kun taas pitsiliinan virkkaaminen vaatii omanlaisensa työvälineen. Virkkuukoukuista suosituimpia ovat ergonomiset koukut, joiden muotoillusta varresta saa pitävän otteen. Täältä löydät kaikki samasta paikasta.

      Ilmaiset virkkausohjeet

      Täältä löydät satoja ilmaisia virkkausohjeita. Virkattu neliö, virkattu pehmolelu, virkattu toppi, virkattu pipo, virkattu vauvalle, virkattu kori, virkattu peitto, virkattu vauvan peitto, virkattu pitsipusero, virkattu pöytäliina - Selkeillä virkkausohjeillamme jokaisen on mahdollista onnistua riippumatta siitä oletko aloittelija tai konkari. Meiltä löydät niin helpot virkkausohjeet kuin vaativatkin.