Parhaat kesäkäsityöideat käsityöohjeissamme. Kurkkaa ja inspiroidu!
Slide 1

Neulonta

Silmukoita puikoilla, helppoa tai haastavaa, villasukkaa vai kirjoneuletta. Neulominen on muuttunut trendikkääksi ilmiöksi ja yhä useampi tarttuu puikkoihin, riippumatta iästä. Hyvä niin, koska neulomisesta on monenlaista iloa ja on loistava keino kehittää kädentaitoja, rauhoittua, luoda uutta ja oppia.

Prymin valikoimasta löydät kaikenlaisia neulelankoja mm. puuvillalangat, villalangat, sekoitelangat, akryyli- ja polyesterilangat, sukkalangat, virkkauslangat, neulepuikot, muut kätevät neulontatarvikkeet ja säilytystarvikkeet ja tietysti ilmaiset neuleohjeet – kaiken mitä tarvitset neulontaan. Tutustu neulontatarvikkeisiin ja päästä luovuus valloilleen!

Langat neulontaan

Prymin neulelankavalikoimasta löydät muun muassa sukkalangat, villalangat, puuvillalangat ja sekoitelangat. Tunnettuja lankabrändejämme ovat mm. Rowan, Gedifra, Schachenmayr, Regia, DMC, Red Heart ja Perfect. Tutustu valikoimaan ja löydä omat lankasi seuraavaan projektiisi, uutuuksia aina sesonkiin sopivasti.

  Puikot neulontaan

  Neulojan työvälineistä tärkeimmät ovat lankojen jälkeen neulepuikot. Puikkomieltymyksiä sekä tarpeita on joka lähtöön. Tässä kategoriassa olemme keränneet kaikki puikot samaan paikkaan. Etsitkö sukkapuikkoja, neulepuikkoja, pyöröpuikkoja tai kenties ergonomisia puikkoja? Löydät ne täältä.

   Lahjaideat ilahduttamaan neulojaa tai virkkaajaa

   Todennäköisesti tunnet jonkun, joka rakastaa neulomista. Olipa kyseessä isoäitisi, sisaresi tai paras ystäväsi, oikean lahjan löytäminen neulojalle voi olla erittäin vaikeaa. Heillä luultavasti jo on puikkoja ja neulelankaa, joten mitä muuta he mahdollisesti tarvitsevat? Olemme keränneet kätevimmät ja kivoimmat lahjavinkit tähän auttaaksemme sinua täydellisen lahjan etsinnässä neulojalle tai virkkaajalle.

    Ilmaisia neuleohjeita

    Täältä löydät satoja ilmaisia neuleohjeita muun muassa villasukka ohjeita, kauluri ohjeita, pipo ohjeita, villapaidan ohjeita, neuletakin ohjeita ja tuubihuivin ohjeita. Selkeillä neuleohjeillamme jokaisen on mahdollista onnistua riippumatta siitä oletko aloittelija tai jo konkari.