Nyt kangaskassi kaupan päälle yli 35€:n ostoksesta!
Slider

Neulonta

Silmukoita puikoilla, helppoa tai haastavaa, villasukkaa vai kirjoneuletta. Neulominen on muuttunut trendikkääksi ilmiöksi ja yhä useampi tarttuu puikkoihin, riippumatta iästä. Hyvä niin, koska neulomisesta on monenlaista iloa ja on loistava keino kehittää kädentaitoja, rauhoittua, luoda uutta ja oppia. 

Prymin valikoimasta löydät mm. puuvillalangat, villalangat, sekoitelangat, akryyli- ja polyesterilangat, virkkauslangatneulepuikot, muut neulontatarvikkeet ja tietysti ilmaiset neuleohjeet – kaiken mitä tarvitset neulontaan. Tutustu neulontatarvikkeisiin ja päästä luovuus valloilleen!

Langat neulontaan

Prymin neulelankavalikoimasta löydät muun muassa sukkalangat, villalangat, puuvillalangat ja sekoitelangat. Tunnettuja lankabrändejämme ovat mm. Rowan, Gedifra, Schachenmayr, Regia, DMC, Red Heart ja Perfect. Tutustu valikoimaan ja löydä omat lankasi seuraavaan projektiisi, uutuuksia aina sesonkiin sopivasti.

    Puikot neulontaan

    Neulojan työvälineistä tärkeimmät ovat lankojen jälkeen neulepuikot. Puikkomieltymyksiä sekä tarpeita on joka lähtöön. Tässä kategoriassa olemme keränneet kaikki puikot samaan paikkaan. Etsitkö sukkapuikkoja, neulepuikkoja, pyöröpuikkoja tai kenties ergonomisia puikkoja? Löydät ne täältä.

      Ilmaiset neulontaohjeet

      Täältä löydät satoja ilmaisia neulontaohjeita muun muassa villasukkiin, huiveihin, pipoihin ja muihin käsitöihin. Selkeillä neulontaohjeillamme jokaisen on mahdollista onnistua riippumatta siitä oletko aloittelija tai jo konkari.