Toimitustavat- ja kulut

Flatlay_Kontakt_Unsplash_Retusche

Yleistä

Toimitamme tilauksia Manner-Suomeen. Valitettavasti emme voi tällä hetkellä toimittaa tilauksia Ahvenanmaalle.

Tilaukset toimitetaan postitse, Postin tai Matkahuollon kautta sinun valintasi mukaisesti. Valittavanasi on seuraavat toimitustavat: toimitus kotiosoitteeseen, toimitus valitsemaasi postitoimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Mikäli valitsemasi noutopiste on pakettiautomaatti ja se on täynnä tilauksesi saapuessa, Posti ja Matkahuolto ohjaa tilauksen lähinnä olevaan vapaaseen noutopisteeseen, jota ei voi jälkikäteen muuttaa.

Kun vastaanotat tuotteen, tarkista että lähetys on ehjä. Jos huomaat kuljetuksessa tulleen vaurion, merkitse vaurio kuljetusliikkeen rahtikirjaan sekä ilmoita asiasta Prym Consumer Finland Oy:n verkkokaupan asiakaspalveluun.

Kuljetusvauriot tulee ilmoittaa 7 päivän sisällä toimituksen vastaanottamisesta.

Toimitusaika

Tilausten toimitusaika on normaalisti 1-3 arkipäivää. Lähetämme sähköpostiisi toimitusvahvistusviestin, kun olemme käsitelleet tilauksesi ja pakettisi on lähdössä meiltä.

Kampanjoiden, kuten esimerkiksi alennusmyyntien aikana ja muissa poikkeustilanteissa toimitusaika saattaa venyä. Pyrimme ilmoittamaan pitkittyneestä toimitusajasta aina selkeästi.

Toimituskulut

Ilmainen toimitus yli 60 eur tilauksiin noutopisteeseen toimitettuna.

Toimitustapa Toimituskulut 
Pikkupaketti luukusta 4,90 € (ainoastaan puikoille ja pientarvikkeille) 
Postitoimipisteeseen 6,90 € 
Pakettiautomaattiin 6,90 € 
Kotiosoitteeseen 12,90 € 

Lunastamaton paketti

Posti ja Matkahuolto säilyttää paketteja 7 vuorokautta kaikissa noutopisteissään. Tämän jälkeen noutamattomat paketit palautuvat lähettäjälle.

Lunastamatta jättäminen ei ole palautus tai peruutus. Noutamatta jääneiden, Prym Consumer Finland Oy:lle palautuneiden tilausten maksunpalautuksista vähennetään lähetyksen toimittamisesta ja palauttamisesta koituneet todelliset postikulut, kuitenkin vähintään 10,00 euroa.