Yritys

Slider

Prym Consumer Finland edustaa 500-vuotiasta Prym’ä, joka on Euroopan johtava ompelu- ja käsityötarvikkeiden toimittaja. Prym-konsernin pääkonttori sijaitsee Stolbergissä Saksassa. 

Suomessa olemme toimineet Prym’n tytäryrityksenä jo vuodesta 2016 lähtien vahvan jälleenmyyntiverkoston kautta ja nyt pystymme palvelemaan myös kuluttajia yksityishenkilöille suunnatun verkkokaupan avulla. Toimitilamme ja varastomme sijaitsevat Keravalla ja yrityksemme työllistää tällä hetkellä 17 henkilöä.  

Tuotteissamme korostuvat kestävyys, toiminnallisuus sekä luotettavuus. Niin aloittelijat kuin ammattilaiset löytävät tarvitsemansa tarvikkeet ja työvälineet onnistuneisiin käsityöprojekteihin monipuolisten ja innovatiivisia ratkaisuja tarjoavien käsityötarvikkeiden valikoimasta.  

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman neulelankoja, hyödyllisiä käsityötarvikkeita, ilmaisia ohjeita ja runsaasti erilaisia ompelu- ja käsityövälineitä.  Inspiroivan sisällön avullamme pääset kiinni käsitöiden saloihin pienin askelin tai suurin harppauksin.  

Onnistutaan yhdessä niin vaativissa käsityöprojekteissa kuin pienissä korjauksissakin.Prym historia