Parhaat kesäkäsityöideat käsityöohjeissamme. Kurkkaa ja inspiroidu!

Prym Ergonomics - Onnellisuus on käsintehtyä harmoniaa.

prym ergonomics

Ergonomisia käsityötarvikkeita – rentoa ja kevyttä tekemistä kaikille käsitöiden tekijöille

Vuosikymmeniä kestäneiden klassisten neulepuikkojen ja ompelutarvikkeiden jälkeen oli vallankumouksen aika. Vallankumous, joka tuo ergonomiaa, lisää mukavuutta ja modernia estetiikkaa käsityöhön. Kehitimme Prym Ergonomics -brändin 500 vuoden laatuosaamisemme avulla. Tavoitteenamme oli kehittää ergonomisia käsityötarvikkeita ja lisävarusteita, jotta voisit nauttia käsityön sujuvuudesta entistä enemmän.

Prym Ergonomics -mallistomme muotoilu ja muodot takaavat väsymättömän työskentelyn, joten voit parantaa taitojasi ja pian monimutkaisetkin mallit sujuvat helposti. Haluamme, että käsityöprojektisi tekevät sinulle hyvää, joten varmistamme, että saat mahdollisimman laadukkaita ja innovatiivisia malleja. Toimivat ja hyvin muotoillut, ergonomiset työvälineet helpottavat käsitöiden tekemistä ja ohjaavat rentoon tekemiseen.

Prym Ergonomics -sarjan edut

 

1. Käsityö on vapaa-aikasi

Jokainen meistä tarvitsee hieman aikaa itselleen stressaavan päivän jälkeen. Aika irrottautua arjesta, antaa ajatusten harhailla ommellessa tai unohtaa huolet neulomalla. Käsityö on kuin joogaa, se vähentää stressiä ja saa sinut rentoutumaan.

2. Innovatiivinen, palkittu muotoilu

Mukavuutta ja innovaatiota yhdistävä Prym.ergonomics -mallistomme on voittanut useita muotoilupalkintoja. Patentoitu muotoilu on kehitetty Saksassa, ja se on valmistettu korkean suorituskyvyn muovista.

3. Harmonia käsitöissä

Olipa kyse sitten täydellisistä liidunjäljistä kankaissa tai vähemmän pudonneita silmukoita prym.ergonomics-neulepuikoilla. Oikeat työkalut helpottavat käsityöelämääsi ja takaavat paremman työn sujuvuuden. Vuodesta 2009 lähtien olemme kehittäneet innovatiivista Prym.ergonomics -linjaamme ja meistä huolenpito sekä harmonia ovat tärkeitä, ja pyrimme kehittämään tuotteita hyvinvointi edellä.

 

 

Prym Ergonomics -sarjan tuotteet

Toimivat ja hyvin muotoillut, ergonomiset työvälineet helpottavat käsitöiden tekemistä ja ohjaavat rentoon tekemiseen. Voit sukeltaa käsityön tekemisen harmoniaan.