Tutustu kesän neulelankauutuuksiin ja inspiroidu!

Prym Love - Onnellisuus on itse tehtyä yksilöllisyyttä.

prym-love

Ilmaise persoonallisuuttasi värikkäillä Prym Love- käsityötarvikkeilla

On aika loistaa! Prym Love on enemmän kuin vain värikäs tuotesarja: se on avain persoonallisuutesi esiintuomiseen. Nuorekas tuotesarja sisältää laadukkaita käsityötarvikkeita trendikkäiden ja omannäköisten vaatteiden ja asusteiden valmistamiseen. Autamme sinua käsityömatkallasi ja tarjoamme sinulle kivoja värikkäitä välineitä, opastusta ja hyödyllisiä vinkkejä, joita tarvitset matkan varrella.

Anna meidän antaa sinulle yksi neuvo 500-vuotiaana yrityksenä: Älä anna virheiden lannistaa, anna niiden auttaa sinua kasvamaan! Haasta itsesi tekemään myös hulluimmat projektit. Innostu värikkäiden ompelutarvikkeiden avulla tekemään uniikkeja tee-se-itse-projekteja ja anna luovuutesi kukkia. Kaikki on sallittua, joten ilmaise itseäsi käsitöiden kautta!

Prym Love -tuotesarjan parhaat puolet

prym-love

 

1. Persoonallisuus
Ole ylpeä kaikesta itsetekemästäsi ja muista, että joskus epätäydellinen on täydellistä. Näytä maailmalle, mitä voit tehdä ja kuka olet.

2. Yksilöllisyys
Löydä oma estetiikkasi, ole trendien luoja ainutlaatuisilla käsityöprojekteillasi ja jaa inspiraatiota muille.

3. Värikkyys
Enemmän on enemmän, näytä väriä myös ompelupöydälläsi. Yhdistä villisti. Kuka sanoi, että vihreä ja punainen eivät toimi yhdessä? Tai että vaaleanpunainen on vain tytöille?

 

Prym Love -sarjan tuotteet

Prym Love -sarjan iloiseen ilmeeseen on helppo ihastua! Kivannäköiset, värikkäät, kätevät ja nuorekkaat ompelutarvikkeet innostavat ompelemaan, koristelemaan ja askartelemaan. Löydät mm. kangassakset, pyöröleikkurin, leikkuualustan, nepparipihdit, nepparit, kangasklipsejä, aloitussettejä ja muita hyödyllisiä ompelutarvikkeita.