Parhaat kesäkäsityöideat käsityöohjeissamme. Kurkkaa ja inspiroidu!

Prym Originals - Onnellisuus on perinteiden jakamista.

prym originals

Perinteisiä arvoja sukupolvelta toiselle laadukkailla käsityötarvikkeilla.

Me Prymillä olemme kuin perhe. Olemme yksi Euroopan vanhimmista perheyrityksistä, joka on perustettu vuonna 1530 ja yli 500 vuotta kestäneen intohimomme aikana olemme keksineet muutamia asioita, jotka helpottavat luovaa elämää ja käsitöiden tekemistä. Neulontanukeista kangassaksiin, jotka liukuvat vaivattomasti materiaalin läpi. Luomme käsityötarvikkeita ja välineitä, jotka yhdistävät sukupolvia käsityön kautta.
Tiedämme, ja tämä on osa Prym-laatusitoumustamme, kuinka tärkeää on siirtää perinteitä ja taitoja eteenpäin. Siksi olemme kehittäneet tuotteitamme. Riippumatta siitä, mikä on taitotasosi tai minkälaista projektia olet työstämässä, saat korkealaatuisia ja pitkäikäisiä tuloksia.

Prym Originals -sarjan arvot

Prym Originals

1. Perinteiden ja tietojen siirtäminen eteenpäin

Ennen käsityötaidot siirtyivät usein isovanhemmalta lapselle ja lapsenlapselle. Tänä päivänä on lisäksi lukemattomia mahdollisuuksia oppia kädentaitoja, joko YouTubessa tai muualla netissä. Käsityön tekemisestä on monia etuja, ja se on erityisen hyväksi lapsille motoristisien taitojen kehittymisen kannalta. Hyvä käsien koordinaatio ei kuitenkaan ole eduksi vain nuorille, vaan iän karttuessa käsityö on myös hyvää aivojumppaa ja se tuo eri sukupolvet yhteen.

2. Laatua sukupolvelta toiselle

Vuodesta 1530 lähtien olemme edustaneet intohimoa käsityöhön ja siirtäneet osaamistamme sukupolvesta toiseen. Prymin juuret ovat kuparinjalostuksessa, ja kun vuonna 1903 keksittiin S-jousella varustettu painonappi, saavutettiin läpimurto, joka on edelleen yksi myydyimmistä tuotteista.

3. Kaikkea käsitöihin

Valikoimastamme löydät kaiken, mitä tarvitset käsitöihin. Ompelukoneneuloista nauhoihin ompeluprojekteihin ja pyöröpuikoista silmukkamerkkeihin seuraavaa neuleprojektia varten. Yli 3000 käsityötarviketta ja neulelankoja. Löydät kaiken, mikä saa käsityösydämesi innostumaan.

Prym Originals -sarjan tuotteet

Olitpa aloittamassa ensimmäistä itsenäistä neulontaprojektiasi tai teet lahjoja rakkaillesi, Prym Originals tarjoaa sinulle laajan valikoiman luotettavia työkaluja. Tuotteiden toiminnallisuus ja laatu ovat aina olleet toimintaamme ohjaavia tekijöitä ja tällä varmistamme, että osaamisesi, kokemuksesi ja rakastettu käsityöperinteesi voidaan välittää perheellesi.