Kankaiden poistomyynti -60% »
Slide 1

Kestävää neulontaa & virkkausta.

Prym 1530 - Ympäristöystävällisempiä käsityötarvikkeita neulontaan ja virkkaukseen

Teemme jokapäiväisestä elämästämme askel askeleelta kestävämpää vähentämällä muovia, tekemällä itse ja korjaamalla vaatteitamme niiden poisheittämisen sijaan.

Mekin olemme matkalla kestävämpään tulevaisuuteen. Uuden Prym 1530 -sarjan avulla voimme nyt tarjota resursseja säästävän vaihtoehdon. Käsityötarvikkeita, jotka ovat valmistettuja nopeasti uusiutuvista raaka-aineista, eikä jätä mitään toivomisen varaa suunnittelun, toimivuuden ja laadun suhteen.

Prym 1530 -sarjan laatulupaus ei siis tarkoita ainoastaan tuttua korkeaa Prym laatua, vaan myös ympäristöystävällisempiä materiaaleja ja muovittomia pakkauksia.

Prym 1530 tuoteperhe

Kaunis & kestävä bambu

Bambupuikkomme on valmistettu korkealaatuisesta ja hienosta bambusta. Materiaalina bamburuoho on sitkeä ja taipuisa ja se kasvaa nopeasti takaisin ilman uudelleen istutusta. Tämän vuoksi bambu on suosittu ympäristö- ja ilmastoystävällinen raaka-aine.

Bambu neulepuikot ovat miellyttävän ja lämpimän tuntuiset kädessä. Rakenne on kova ja katkeamaton, mutta kuitenkin joustava. Pinta on sileä, minkä ansioista lanka kulkee puikoilla sujuvasti. Huolellisesti hiotut kärjet edesauttavat sujuvaa työskentelyä ja estävät langan lohkeilua.

Jos pidät luonnollisuudesta, ihastut bambu neulepuikkoihimme.

Prym1530_bambu_pyöröpuikot

 

Prym 1530 -sarjan tuotteet

Onnistumisen tunne liittyy vahvasti omin käsin tekemiseen, on upea tunne luoda jotain omin käsin ja tunnistaa sekä arvostaa sen arvoa. Neulominen ja virkkaaminen on myös muuttunut arkipäivän askareesta arvostetuksi käsin tekemiseksi. Viehätys käsitöihin liittyy luovuuteen ja itsetekemiseen. Luontoa säästääksemme olemme suunnitelleet tuotesarjan, jotka ovat ympäristöystävälliset pakkausta myöten. Tuotesarjaan kuuluu neulepuikot, sukkapuikot, pyöröpuikot, virkkauskoukut, silmukkamerkit, villakampa ja kierrätysmateriaalista valmistetut hamppunapit.

    Vinkkejä kestävien tuotteiden valmistamiseen

    Ilmaisissa käsityöohjeissamme, näytämme kuinka voit tehdä käsityöelämästäsi entistä kestävämpää ja ympäristöystävällisempää. Pysy aina ajan tasalla ja käy tutustumassa Käsityöohjeet-osiossamme, joka on jatkuvasti kasvava ohjekirjasto. Itsetehdyt tuotteet ovat yksilöllisiä ja henkilökohtaisia. Jo pelkästään siksi ne ovat ympäristöystävällisempiä.

      Prym 1530 - Tarina tuotesarjan takana

      Prym 1530 -tuotenimi viittaa yrityksen perustamisvuoteen sekä lupaukseen kunnioittaa menneisyyttä ja ottaa tulevaisuus huomioon rakentamalla sitä vastuullisesti ja kestävästi. Prym on vanhin teollinen perheyritys Saksassa ja juuret vievät vuoteen 1530. Yli 500 vuoden ajan Prym on ollut metallijalostuksen taitaja ja vuonna 1903 Prym patentoi nykyisen mallisen painonapin. 150 vuoden ajan Prym on kehittänyt käsityö- ja ompelutarvikkeita, joiden tarkoituksena on tehdä käsitöiden tekemisestä helpompaa ja vaivattomampaa jokaiselle sukupolvelle.