Inspiroidu monipuolisista käsityöohjeistamme!

Prym 1530 - Onnellisuus luo kestävyyttä.

prym 1530

Ympäristöystävällisempiä käsityötarvikkeita neulontaan ja virkkaukseen

Prym 1530 on oikea valinta, jos välität ympäristöstä. Muovipakkausten sijaan tämä tuotesarja keskittyy ympäristöystävällisiin, uusiutuvista luonnonvaroista valmistettuihin käsityötarvikkeisiin.
Lähdemme kanssanne kohti ympäristöystävällisempää tulevaisuutta.

Kaunis & kestävä bambu

Prym 1530 tarjoaa sinulle jatkuvasti kasvavan valikoiman kestävämpiä käsityövälineitä. Pienennetään yhdessä ekologista jalanjälkeä ja ”Prym Sustainable Quality” huolehtii tästä:laadukkaat tuotteet ympäristöystävällisisä materiaaleista.

Bambupuikkomme on valmistettu korkealaatuisesta ja hienosta bambusta. Materiaalina bamburuoho on sitkeä ja taipuisa ja se kasvaa nopeasti takaisin ilman uudelleen istutusta. Tämän vuoksi bambu on suosittu ympäristö- ja ilmastoystävällinen raaka-aine.

Bambu neulepuikot ovat miellyttävän ja lämpimän tuntuiset kädessä. Rakenne on kova ja katkeamaton, mutta kuitenkin joustava. Pinta on sileä, minkä ansioista lanka kulkee puikoilla sujuvasti. Huolellisesti hiotut kärjet edesauttavat sujuvaa työskentelyä ja estävät langan lohkeilua. Jos pidät luonnollisuudesta, ihastut bambu neulepuikkoihimme.

Muovijätettä syntyy maailmanlaajuisesti lähes 6,3 miljardia tonnia. Mutta jos pienikin pisara voi aiheuttaa aaltoja, Prym 1530 on täydellinen valinta vahvistamaan ympäristötietoisuuttamme.

Prym 1530 -sarjan edut

prym 1530

1. Muovin välttäminen
Muovi oli viime vuosisadan vallankumous. Erityisesti lyhytikäinen muovi aiheuttaa nykyään valtavia ongelmia. Siksi muutamme muovipakkauksemme askel askeleelta 100-prosenttisesti kierrätettäviksi pakkauksiksi.

2. Uusiutuvat materiaalit
Käytämme Prym 1530 -sarjassa pääasiassa uusiutuvia materiaaleja ja optimoimme jatkuvasti tuotteitamme, jotta ne olisivat entistäkin kestävämpiä. Pidämme kestävyyttä matkana, ja olemme juuri alkaneet liikkua oikeaan suuntaan.

3. Pitkäikäisyys
Mitä kauemmin tuote on käytössä, sitä pienempi on sen ekologinen jalanjälki. Kestävyys on lähellä sydäntämme, ja keskitymme korkealaatuisiin tuotteisiin, joista on iloa pitkään.

 

Prym 1530 -sarjan tuotteet

Onnistumisen tunne liittyy vahvasti omin käsin tekemiseen, on upea tunne luoda jotain omin käsin ja tunnistaa sekä arvostaa sen arvoa. Neulominen ja virkkaaminen on myös muuttunut arkipäivän askareesta arvostetuksi käsin tekemiseksi. Viehätys käsitöihin liittyy luovuuteen ja itsetekemiseen. Luontoa säästääksemme olemme suunnitelleet tuotesarjan, jotka ovat ympäristöystävälliset pakkausta myöten. Tuotesarjaan kuuluu neulepuikot, sukkapuikot, pyöröpuikot, virkkauskoukut, silmukkamerkit, villakampa ja kierrätysmateriaalista valmistetut hamppunapit.

    Prym 1530 - Tarina tuotesarjan takana

    Prym 1530 -tuotenimi viittaa yrityksen perustamisvuoteen sekä lupaukseen kunnioittaa menneisyyttä ja ottaa tulevaisuus huomioon rakentamalla sitä vastuullisesti ja kestävästi. Prym on vanhin teollinen perheyritys Saksassa ja juuret vievät vuoteen 1530. Yli 500 vuoden ajan Prym on ollut metallijalostuksen taitaja ja vuonna 1903 Prym patentoi nykyisen mallisen painonapin. 150 vuoden ajan Prym on kehittänyt käsityö- ja ompelutarvikkeita, joiden tarkoituksena on tehdä käsitöiden tekemisestä helpompaa ja vaivattomampaa jokaiselle sukupolvelle.