Kaikki sovitusnuket -20% maanantaihin 27.5. saakka! Hyödynnä tarjous ja osta itsellesi tai lahjaksi ompelijan paras kaveri!
Slide 1

Laadukkaita ja kestäviä tilkkutyötarvikkeita.

Pyöröleikkuri
Leikkurit
Leikkuualustat
Leikkuualustat
Tilkkutyöviivaimet
Viivaimet
Tilkkutyökankaat
Kankaat
Muut tilkkutyötarvikkeet
Muut tilkkutyötarvikkeet

Tilkkutyöt ja tilkkutyötarvikkeet

Kaikki tilkkuilijan tärkeimmät työvälineet samasta paikasta ja tilkkutöissä tärkeimmät tilkkutyötarvikkeet ovat leikkuualusta, pyöröleikkuri eli kangasleikkuri ja viivain.

Laadukkailla tilkkutyötarvikkeilla tilkkutöiden tekeminen on helppoa ja mukavaa. Hyvällä leikkurilla voit leikata monta kerrosta kangasta yhdellä kertaa ja hyvä leikkuumatto auttaa tähän.

Pyöröleikkurit tilkkutöihin

Tilkkutöissä tarvitaan pyöröleikkuri eli kangasleikkuri, jota käytetään leikkuualustan päällä ja tilkkutyöviivaimen kanssa. Valikoimastamme löydät erilaisia leikkureita. Isompia ja pienempiä leikkureita sekä tietty ergonominen vaihtoehto. Leikkureihin on saatavana varateriä.

  Viivaimet tilkkutöihin

  Hyvä tilkkutyöviivain on läpinäkyvä ja viivaimessa on selkeät ruudut. Viivaimia on saatavana senttimitoilla ja tuumilla.

   Leikkuualustat tilkkutöihin

   Hyvä leikkuualusta on laadukas ja sopivan kokoinen käyttötarkoitukseesi. Leikkuualustan päällä voidaan leikata kangasta, paperia, kartonkia ja nahkaa. Leikkuualusta on pehmeä, eikä vahingoita leikkurin terää ja samalla tarpeeksi kiinteä, ettei leikkurin terä pureudu alustaan. Alustaa voi käyttää myös apuna kankaiden mittaamisessa.

    Muut tarvittavat tilkkutyövälineet

    Tilkkuilija saattaa tarvita muitakin tilkkutyövälineitä kuin pyöröleikkuri ja viivain. Meiltä löydät myös mm. kangasklipsit, merkkauskynät ja nuppineulat.

     Tilkkutyökankaat

     Meiltä löydät myös puuvillakankaat erilaisissa sävyissä ja kuvioissa.