Ergonominen pyöröleikkuri Ø 45 mm, prym.ergonomics
Ergonominen pyöröleikkuri Ø 45 mm, prym.ergonomics

Ergonominen pyöröleikkuri Ø 45 mm, prym.ergonomics

Varastomäärä: 1

32,10 

Alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 32,10 

Ergonominen pyöröleikkuri, prym.ergonomics

Innovatiivinen prym.ergonomics-sarjan tilkkutyöleikkuri sopii apuvälineeksi tilkkutöihin sekä kaikenlaisiin ompeluprojekteihin. Leikkurin ergonomisesti muotoiltu, pehmeä päällysteinen kädensija istuu hyvin käteen ja siitä saa hyvän ja pitävän otteen. Leikkaa kerralla monta kangaskerrosta, vaivatonta ja turvallista työskentelyä. Leikkurilla työskentely on myös turvallista, terän saa lukittua ja vapautettua helposti. Leikkurin kädensijassa on mukana työkalu, jolla terän vaihtaminen on turvallista ja helppoa.

- Vaivattomaan ja turvalliseen työskentelyyn
- Luonnollinen ote ergonomisen muotoilun ansiosta
- Teräsuojus suojaa myös terää vaihtaessa
- Sopii sekä oikea- että vasenkätisille
-

Materiaali: Ruostumaton teräs ja muovi

Koko: 145mm x 60 mm x 30 mm

Myyntipakkauksen koko/määrä: 1 kpl

Tuotekoodi: 610474

EAN: 4002276104747

Kuvaus

Innovatiivinen prym.ergonomics-sarjan tilkkutyöleikkuri sopii apuvälineeksi tilkkutöihin sekä kaikenlaisiin ompeluprojekteihin.

Leikkurin ergonomisesti muotoiltu, pehmeä päällysteinen kädensija istuu hyvin käteen ja siitä saa hyvän ja pitävän otteen. Leikkaa kerralla monta kangaskerrosta, vaivatonta ja turvallista työskentelyä. Leikkurilla työskentely on myös turvallista, terän saa lukittua ja vapautettua helposti. Leikkurin kädensijassa on mukana työkalu, jolla terän vaihtaminen on turvallista ja helppoa.

Lisätiedot

Paino0,13 kg
Mitat240 × 110 × 31 cm