Ergonominen pyöröpuikkosetti, 3.0-4.0 mm, 80 cm, prym.ergonomics
Ergonominen pyöröpuikkosetti, 3.0-4.0 mm, 80 cm, prym.ergonomics

Ergonominen pyöröpuikkosetti, 3.0-4.0 mm, 80 cm, prym.ergonomics

Varastomäärä: 2

32,10 

Alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 32,10 

Ergonominen pyöröpuikkosetti, prym.ergonomics

prym.ergonomics-sarjan pyöröpuikkosetissä on kolmet ergonomiset pyöröpuikot vahvuudeltaan 3.0 mm, 3.5 mm ja 4.0 mm. Puikot on helppo tunnistaa värikoodien perusteella ja kokomerkintä on näkyvästi puikon varressa. Ergonomiset pyöröpuikot on valmistettu korkealaatuisesta, synteettisestä materiaalista – ne ovat kevyet, joustavat ja hiljaiset. Pisaran muotoiset kärjet säätelevät langan liukumista puikolla ja puikon pyöristetty varsiosa muuttuu kolmion muotoiseksi, jolloin silmukat liukuvat vaivattomasti. Ergonomisilla pyöröpuikoilla neulot useita tunteja ilman kipeitä käsiä ja ranteita. Pyöröpuikon ohut teräskaapeli on päällystetty synteettisellä materiaalilla. Kaapeli ei mene kierteelle ja puikoilla oleva neule ei kierry rullalle eikä neuletta tarvitse asetella työtä käännellessä. Nämä ergonomiset värilliset puikot on saatavana vain pyöröpuikkosettinä ja puikot voi säilyttää niiden tyylikkäässä pakkauksessa.

- Ergonominen pyöröpuikkosetti kolmea eri kokoa
- Kevyempää työskentelyä ergonomisilla puikoilla
- Pisaramuotoiset kärjet, neulepinnasta tulee tasainen
- Selkeä puikon kokomerkintä
- Puikot voittivat arvostetun Red Dot Design- muotoilupalkinnon vuonna 2016

Materiaali: muovi, ruostumaton teräs

Koko: 235x195x20

Myyntipakkauksen koko/määrä: 3 kpl

Tuotekoodi: 215000

EAN: 4002272150007

Kuvaus

prym.ergonomics-sarjan pyöröpuikkosetissä on kolmet ergonomiset pyöröpuikot vahvuudeltaan 3.0 mm, 3.5 mm ja 4.0 mm. Puikot on helppo tunnistaa värikoodien perusteella ja kokomerkintä on näkyvästi puikon varressa.

Ergonomiset pyöröpuikot on valmistettu korkealaatuisesta, synteettisestä materiaalista – ne ovat kevyet, joustavat ja hiljaiset. Pisaran muotoiset kärjet säätelevät langan liukumista puikolla ja puikon pyöristetty varsiosa muuttuu kolmion muotoiseksi, jolloin silmukat liukuvat vaivattomasti. Ergonomisilla pyöröpuikoilla neulot useita tunteja ilman kipeitä käsiä ja ranteita.

Pyöröpuikon ohut teräskaapeli on päällystetty synteettisellä materiaalilla. Kaapeli ei mene kierteelle ja puikoilla oleva neule ei kierry rullalle eikä neuletta tarvitse asetella työtä käännellessä.

Nämä ergonomiset värilliset puikot on saatavana vain pyöröpuikkosettinä ja puikot voi säilyttää niiden tyylikkäässä pakkauksessa.

Lisätiedot

Paino0,066 kg
Mitat235 × 192 × 25 cm