Kerijälaite KnitPro
Kerijälaite KnitPro

Kerijälaite KnitPro

Varastomäärä: 10

49,00 

Alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 49,00 

Kerijälaite

Kerijälaitteella lankavyyhdin saa nopeasti ja helposti kauniiksi lankakeräksi. Pöydän reunaan tai muuhun tasoon kiinnitettävä kerintälaite on helppokäyttöinen, tukeva ja kevyt. Kauniilta lankakakulta lanka juoksee sekä kerän päältä, että sisältä. Kerijälaitteelle mahtuu kerimään noin 100 grammaa lankaa kerrallaan. Laite on pääasiassa muovia, kiinnitysosat on metallia. Laite ei vie paljon tilaa säilytyksessä. Kerijälaitteen käyttämistä helpottaa vyyhdinpuut, jossa vyyhti pyörii, kun kerintälaitteen kampea käännetään. Kerijälaitetta voidaan käyttää myös ilman vyyhdinpuita, mutta tarvitset kaverin pitelemään vyyhtiä eikä kerä silloin ole välttämättä yhtä tasainen.

Tuotetunnus (SKU): PCF0008 Osastot: ,

- Lankavyyhdin kerimiseen kerälle
- Nopea ja helppokäyttöinen
- Pöydän reunaan tai tasoon kiinnitettävä
- Tukeva
-

Materiaali: muovi/metalli

Myyntipakkauksen koko/määrä: 1 kpl

Tuotekoodi: 118-0010941-000000

EAN: 8904086280078

Kuvaus

Kerijälaitteella lankavyyhdin saa nopeasti ja helposti kauniiksi lankakeräksi.

Pöydän reunaan tai muuhun tasoon kiinnitettävä kerintälaite on helppokäyttöinen, tukeva ja kevyt. Kauniilta lankakakulta lanka juoksee sekä kerän päältä, että sisältä. Kerijälaitteelle mahtuu kerimään noin 100 grammaa lankaa kerrallaan.

Laite on pääasiassa muovia, kiinnitysosat on metallia. Laite ei vie paljon tilaa säilytyksessä.

Kerijälaitteen käyttämistä helpottaa vyyhdinpuut, jossa vyyhti pyörii, kun kerintälaitteen kampea käännetään. Kerijälaitetta voidaan käyttää myös ilman vyyhdinpuita, mutta tarvitset kaverin pitelemään vyyhtiä eikä kerä silloin ole välttämättä yhtä tasainen.

Lisätiedot

Paino0,37 kg
Mitat150 × 140 × 160 cm