KnitPro tuftaussetti Punch needle set
KnitPro tuftaussetti Punch needle set

KnitPro tuftaussetti Punch needle set

Varastomäärä: 14

32,95 

Alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 32,95 

KnitPro tuftaussetti sininen

Tuftaus on hauska käsityötekniikka, jolla saa nopeasti aikaan näyttävää, kolmiulotteista pintaa. Tekniikka on helppo ja nopea oppia, vaikka et olisi aikaisemmin tuftannut. KnitPro tuftaussetti on sisältää tarvikkeet erilaisiin tuftausprojekteihin. Setin muotoiltu puukahva on kaunis ja neljä erikokoista tuftauspäätä ovat kiiltävää metallia. Setti sisältää: 1 x puinen kahva, 4 x metallinen rei’itysneula 2mm, 3mm, 4mm ja 5mm paksuudella, 3 x metallinen neula-adapteri 2 mm, 3 mm ja 4 mm paksuudella; 5 mm:n neula ei vaadi adapteria ja se voidaan kiinnittää suoraan kahvaan. Lisäksi: 2 x langoittaja, 1 x kuvallinen käyttöopas (englanninkielinen). Kahvan ruuvilla säädetään neulan pituutta eli tuftattavien silmukoiden pituutta. Eri neuloilla voit työstää eri paksuisia lankoja. 2 mm:n neula sopii ohuille lace-vahvuisille langalle (enintään 1,5 mm paksu), 3 mm:n neula sopii erinomaisesti fingering- ja sport-vahvuisille ja 4 mm:n neula DK-vahvuisille langoille. Suurinta, 5 mm:n neulaa voit käyttää tuftatessasi paksuja lankoja. Tuotteet ovat kauniisti kirjaillussa vetoketjullisessa farkkukankaisessa kotelossa. Hillittysävyinen Eartly Wood- setti kulkee kätevästi mukana harrastukseen tai lomalle.

- Setissä puinen kahva
- Rei'itysneulapäät 2/3/4/5mm + adapterit
- Langoittaja ja kuvallinen käyttöopas (englanninkieli)
- Erivahvuisille langoille ohuesta paksuun
- Pakattu tyylikkääseen farkkukoteloon

Koko: 20 x 9 x 3cm

Myyntipakkauksen koko/määrä: 1 setti

Tuotekoodi: 118-0021001-000000

EAN: 8907628059828

Kuvaus

Tuftaus on hauska käsityötekniikka, jolla saa nopeasti aikaan näyttävää, kolmiulotteista pintaa. Tekniikka on helppo ja nopea oppia, vaikka et olisi aikaisemmin tuftannut.

KnitPro tuftaussetti on sisältää tarvikkeet erilaisiin tuftausprojekteihin. Setin muotoiltu puukahva on kaunis ja neljä erikokoista tuftauspäätä ovat kiiltävää metallia.

Setti sisältää: 1 x puinen kahva, 4 x metallinen rei’itysneula 2mm, 3mm, 4mm ja 5mm paksuudella, 3 x metallinen neula-adapteri 2 mm, 3 mm ja 4 mm paksuudella; 5 mm:n neula ei vaadi adapteria ja se voidaan kiinnittää suoraan kahvaan. Lisäksi: 2 x langoittaja, 1 x kuvallinen käyttöopas (englanninkielinen).

Kahvan ruuvilla säädetään neulan pituutta eli tuftattavien silmukoiden pituutta. Eri neuloilla voit työstää eri paksuisia lankoja. 2 mm:n neula sopii ohuille lace-vahvuisille langalle (enintään 1,5 mm paksu), 3 mm:n neula sopii erinomaisesti fingering- ja sport-vahvuisille ja 4 mm:n neula DK-vahvuisille langoille. Suurinta, 5 mm:n neulaa voit käyttää tuftatessasi paksuja lankoja.

Tuotteet ovat kauniisti kirjaillussa vetoketjullisessa farkkukankaisessa kotelossa. Hillittysävyinen Eartly Wood- setti kulkee kätevästi mukana harrastukseen tai lomalle.

Lisätiedot

Paino0,182 kg
Mitat24 × 9 × 3,3 cm