Neulemylly, Maxi
Neulemylly, Maxi

Neulemylly, Maxi

Varastomäärä: 3

89,00 

Alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 89,00 

Neulemylly, Maxi

Neulemylly Maxi on meidän suurin puoliautomaattinen neulemylly ja neulemyllyllä voit nopeasti tehdä esimerkiksi pipoja, huiveja tai tyynynpäällisiä – todella hauska ja nopea tapa neuloa. Neulemyllyllä voit valmistaa neulottuja 44 silmukan pyöreitä tuubeja tai 40 silmukan sileää tasoneuletta. Langankireyttä säätämällä, lähes kaikki neulelangat toimivat neulemyllyssä. Neulemylly ei tarvitse sähköä, vaan on mekaaninen ja sillä neulotaan kampea pyörittämällä. Pakkauksessa on mukana helpot käyttöohjeet.

- Iso neulemylly tuubien neulomiseen
- 44 silmukkaa pyöröneuleeseen, 40 silmukkaa tasoneuleeseen
- Neulemylly on helppo käyttää, sopii myös aloittelijoille
- Sisältää käyttöohjeet
- Todella hauskaa ja nopeaa

Materiaali: muovi

Koko: 27cm

Myyntipakkauksen koko/määrä: 1 kpl

Tuotekoodi: 624170

EAN: 4002276241701

Kuvaus

Neulemylly Maxi on meidän suurin puoliautomaattinen neulemylly ja neulemyllyllä voit nopeasti tehdä esimerkiksi pipoja, huiveja tai tyynynpäällisiä – todella hauska ja nopea tapa neuloa.

Neulemyllyllä voit valmistaa neulottuja 44 silmukan pyöreitä tuubeja tai 40 silmukan sileää tasoneuletta. Langankireyttä säätämällä, lähes kaikki neulelangat toimivat neulemyllyssä.

Neulemylly ei tarvitse sähköä, vaan on mekaaninen ja sillä neulotaan kampea pyörittämällä. Pakkauksessa on mukana helpot käyttöohjeet.

Lisätiedot

Paino1,7 kg
Mitat335 × 335 × 152 cm