Silitysraudan puhdistaja
Silitysraudan puhdistaja

Silitysraudan puhdistaja

Varastomäärä: 4

6,80 

Alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 6,80 

Silitysraudan puhdistaja

Silitysraudan puhdistus parantaa silitysraudan liukumista kankaalla ja puhdistus onnistuu tällä silitysraudan puhdistajalla, joka sopii käytettäväksi silitysrautojen pohjan puhdistamiseen tahroista ja jämistä. Silitysraudan puhdistaja on liimapuikon muotoinen ja levitetään lämpimän silitysraudan pohjaan ja pyyhitään pois paperilla tai kankaalla. Silitysraudan puhdistusaine muuttuu nestemäiseksi 2-lämpötilassa puhdistaen raudan pinnan. Höyryraudan aukot puhdistuvat myös käsittelyssä. Pakkauksessa on mukana ohjeet.

- Silitysraudan puhdistaja
- Poistaa likaa ja kalkkia
- Levitetään lämpimän silitysraudan pohjaan ja pyyhitään pois paperilla tai kankaalla
- Silitysrauta liukuu hyvin silitettävällä pinnalla
-

Koko: 20 g

Myyntipakkauksen koko/määrä: 1 kpl

Tuotekoodi: 987057

EAN: 4002279145808

Kuvaus

Silitysraudan puhdistus parantaa silitysraudan liukumista kankaalla ja puhdistus onnistuu tällä silitysraudan puhdistajalla, joka sopii käytettäväksi silitysrautojen pohjan puhdistamiseen tahroista ja jämistä.

Silitysraudan puhdistaja on liimapuikon muotoinen ja levitetään lämpimän silitysraudan pohjaan ja pyyhitään pois paperilla tai kankaalla. Silitysraudan puhdistusaine muuttuu nestemäiseksi 2-lämpötilassa puhdistaen raudan pinnan. Höyryraudan aukot puhdistuvat myös käsittelyssä. Pakkauksessa on mukana ohjeet.

Lisätiedot

Paino0,041 kg
Mitat140 × 67 × 27 cm