Virkkauskoukkusetti värikäs 2.5 - 5.0mm
Virkkauskoukkusetti värikäs 2.5 - 5.0mm

Virkkauskoukkusetti värikäs 2.5 – 5.0mm

Varastomäärä: 3

16,20 

Alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 16,20 

Virkkauskoukkusetti värikäs 2.5 - 5.0mm

Suosituimmat virkkauskoukkukoot 2,5mm – 5,0mm värikkäässä viiden koukun setissä. Pysyy hyvin kädessä varren levennyskohdan ansiosta. Peukaloa varten oleva levennys on mattapintainen, jolloin käden asento pysyy muuttumattomana eikä väsy. Virkkuukoukun materiaali, alumiini, tekee koukusta kevyen. Koukkuosan rakenne takaa langan sujuvan ja tasaisen liukumisen, jolloin silmukoista ja työstä tulee myös tasainen. Virkkuukoukku sopii hyvin pipojen, huivien, laukkujen, tyynyjen ja monen muun projektin tekemiseen. Selkeä kokomerkintä varren levennyskohdassa. Mukava käyttää, sopii myös aloittelevalle virkkaajalle. Muoviton pakkaus. Värilliset virkkauskoukut saatavana vain settinä. Täydellinen lahjaidea!

- Virkkauskoukku setti, 5 eri kokoa, värilajitelma
- Koot 2,5mm - 5,0mm
- Muoviton pakkaus
- Materiaali alumiinia
- Levennysosa varressa takaa hyvän otteen

Materiaali: alumiini

Koko: 90x205mm

Myyntipakkauksen koko/määrä: 5 kpl

Tuotekoodi: 195995

EAN: 4002271959953

Kuvaus

Suosituimmat virkkauskoukkukoot 2,5mm – 5,0mm värikkäässä viiden koukun setissä.

Pysyy hyvin kädessä varren levennyskohdan ansiosta. Peukaloa varten oleva levennys on mattapintainen, jolloin käden asento pysyy muuttumattomana eikä väsy.

Virkkuukoukun materiaali, alumiini, tekee koukusta kevyen. Koukkuosan rakenne takaa langan sujuvan ja tasaisen liukumisen, jolloin silmukoista ja työstä tulee myös tasainen.

Virkkuukoukku sopii hyvin pipojen, huivien, laukkujen, tyynyjen ja monen muun projektin tekemiseen. Selkeä kokomerkintä varren levennyskohdassa. Mukava käyttää, sopii myös aloittelevalle virkkaajalle.

Muoviton pakkaus. Värilliset virkkauskoukut saatavana vain settinä. Täydellinen lahjaidea!

Lisätiedot

Paino0,042 kg
Mitat205 × 90 × 12 cm