valitse vastuullisemmin

Ympäristön huomioivia materiaaleja

Sovitusnukella onnistut

Kevyt ja helposti liikuteltava ompelunukke on vaatteiden ompelijalle korvaamaton apuväline. Säädettävien mekanismien avulla muutat helposti ympärysmittoja ja korkeutta. Sovitusnuken avulla luot vaatteita, jotka istuvat mittoihin täydellisesti.

tilaa uutiskirje

Uutena tilaajana saat -10 % alennuksen verkkokauppatilauksestasi. Hyödynnä etusi!

korjaa ja paikkaa

Pelasta vaatteesi

Anna vaatteillesi uusi elämä korjaamalla ja paikkaamalla. Säästät rahaa ja vähennät jätettä samalla, kun luot kestävämpää
tulevaisuutta. Pienillä korjauksilla voit pidentää lempivaatteidesi käyttöikää ja nauttia niistä kauemmin.

Tekemisen iloa

Osaatko korjata näppärästi esimerkiksi irronneen napin tai pelastaa alkavan reiän? Prymin ompelutarvikevalikoimasta löydät työskentelyä helpottavat perustuotteet, ergonomisesti muotoillut ompelutarvikkeet sekä kätevät apuvälineet, jotka tekevät ompelusta entistä sujuvampaa ja nautinnollisempaa.

Hyvillä ompelutarvikkeilla innostut ja onnistut!

Alkoiko koukuttaa?

Pidätkö puisista, bambuisista, metallisista vai muovisista virkkuukoukuista? Meiltä löydät kaikki vaihtoehdot.

Koukkuvalintaan vaikuttaa se, mitä olet virkkaamassa. Mattoa varten tarvitset tukevan ja pitsiliinan virkkaamiseen tarkkuutta vaativan koukun. Ergonomics-sarjan muotoiltu varsi takaa hyvän otteen ja ergonomisen työskentelyn.

Langat lämmittävät

Tutustu laajaan valikoimaamme korkealaatuisia Regia-sukkalankoja. Neuloitpa sitten itsellesi, perheellesi tai ystävillesi, ihanasti lämmittävät sukkalankamme tuovat iloa ja inspiraatiota neulomiseen.

parsi ja paikkaa

Uudista kestävästi

Parsintapuilla paikkaat puhki kuluneet sukat ja korjaat reikäiset neulevaatteet – ja teet niistä jälleen uudenveroisia. Kauniilla koristepaikoilla voit myös uudistaa rakkaimpia vaatteistasi ja nauttia niistä pidempään.