ChiaoGoo Red Lace pyöröpuikko, 80cm
ChiaoGoo Red Lace pyöröpuikko, 80cm

ChiaoGoo Red Lace pyöröpuikko, 80cm

Poista

Alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 12,50 

ChiaoGoo Red Lace pyöröpuikko

Ruostumattomasta kirurginteräksestä valmistetut ChiaoGoo Red Lace pyöröpuikot ovat ylelliset. Puikkojen kärjet on sileät ja kapeat, jonka vuoksi pyöröpuikot soveltuvat erityisen hyvin hienojen pitsien neulomiseen ja ohuille langoille. Myös silmukoiden lisäykset ja kavennukset sekä palmikoiden neulominen on miellyttävää. Pyöröpuikon punainen kaapeli on nylonpäällysteistä terästä ja se on pehmeä ja taipuisa eikä se kierry spiraalille vaan suoristuu heti otettaessa paketista. Puikon ja kaapelin liitoskohta on huomaamaton ja silmukat sekä hienoimmatkin langat luistavat takertumatta. Koko on laserkaiverrettu puikko-osaan, eikä se kulu pois. Pienehköt työt, kuten pipot, kaulurit ja neulepaitojen pääntiet sujuvat 40cm pyöröpuikoilla. Paitojen, huivien ja tuubihuivien neulomiseen suosittelemme 80cm ja/tai 100cm pyöröpuikkoa. Pitkät pyöröpuikot sopivat myös sukkien neulomiseen looppaamalla. Loop- tekniikalla voit neuloa yhtä tai kahta sukkaa kerralla.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

- Pyöröpuikot ruostumattomasta kirurginteräksestä
- Kapeat ja sileät kärjet
- Laserkaiverrettu kokomerkintä
- Nylonpäällysteinen, kiertymätön teräskaapeli
- Pitsineuleiden ja ohuiden lankojen neulomiseen

Materiaali: teräs

Koko: Ø 5.00mm, 80cm

Myyntipakkauksen koko/määrä: 1 kpl

Tuotekoodi: 180-0070328-080500

EAN: 0812208027631

Kuvaus

Ruostumattomasta kirurginteräksestä valmistetut ChiaoGoo Red Lace pyöröpuikot ovat ylelliset. Puikkojen kärjet on sileät ja kapeat, jonka vuoksi pyöröpuikot soveltuvat erityisen hyvin hienojen pitsien neulomiseen ja ohuille langoille. Myös silmukoiden lisäykset ja kavennukset sekä palmikoiden neulominen on miellyttävää.

Pyöröpuikon punainen kaapeli on nylonpäällysteistä terästä ja se on pehmeä ja taipuisa eikä se kierry spiraalille vaan suoristuu heti otettaessa paketista. Puikon ja kaapelin liitoskohta on huomaamaton ja silmukat sekä hienoimmatkin langat luistavat takertumatta. Koko on laserkaiverrettu puikko-osaan, eikä se kulu pois.

Pienehköt työt, kuten pipot, kaulurit ja neulepaitojen pääntiet sujuvat 40cm pyöröpuikoilla. Paitojen, huivien ja tuubihuivien neulomiseen suosittelemme 80cm ja/tai 100cm pyöröpuikkoa. Pitkät pyöröpuikot sopivat myös sukkien neulomiseen looppaamalla. Loop- tekniikalla voit neuloa yhtä tai kahta sukkaa kerralla.

Lisätiedot

Paino0,013 kg
Mitat205 × 80 × 7 cm
Koko

, , , ,