Painonappi Yacht & Caravan, ruuvattava
Painonappi Yacht & Caravan, ruuvattava

Painonappi Yacht & Caravan, ruuvattava

Varastomäärä: 4

14,90 

Alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 14,90 

Vahva neppari eli painonappi

Yacht & Caravan vahvat painonapit eli nepparit sopivat vaativiin kohteisiin kuten veneisiin, asuntovaunuihin, retkeilyyn ja verhoiluun. Käyttökohteet voi esimerkiksi olla venekuomun nepparit, asuntoauton kuomun nepparit, huonekalutyynyjen kiinnitykseen, verhojen tai hyttysverkkojen kiinnittämiseen ajoneuvoon. Korkealaatuiset ruostumatonta messinkiä olevat painonapit soveltuvat sekä ulko- että sisäkäyttöön. Painonapissa on mukana ruuvi, jolla painonappi ruuvataan kiinni. Materiaalin maksimi paksuus 2-2,5mm. Kiinnittämiseen tarvitaan työkalut, joko vasara tai Prym Vario nepparipihdit. Mukana pakkauksessa työkalu vasarakiinnitykseen.    

Tuotetunnus (SKU): 13902110 Osastot: , , ,

- Painonapit retkeilyvarusteisiin, veneilyyn, verhoiluun jne.
- Nepparit veneeseen tai asuntoautoon
- Kovaan käyttöön
- Ruuvattava painonappi
- Ei ruostu

Materiaali: messinki, ruuvit ruostumaton teräs

Koko: 15mm

Myyntipakkauksen koko/määrä: 10 kpl

Tuotekoodi: 390211

EAN: 4002273902117

Kuvaus

Yacht & Caravan vahvat painonapit eli nepparit sopivat vaativiin kohteisiin kuten veneisiin, asuntovaunuihin, retkeilyyn ja verhoiluun. Käyttökohteet voi esimerkiksi olla venekuomun nepparit, asuntoauton kuomun nepparit, huonekalutyynyjen kiinnitykseen, verhojen tai hyttysverkkojen kiinnittämiseen ajoneuvoon.

Korkealaatuiset ruostumatonta messinkiä olevat painonapit soveltuvat sekä ulko- että sisäkäyttöön. Painonapissa on mukana ruuvi, jolla painonappi ruuvataan kiinni. Materiaalin maksimi paksuus 2-2,5mm.

Kiinnittämiseen tarvitaan työkalut, joko vasara tai Prym Vario nepparipihdit. Mukana pakkauksessa työkalu vasarakiinnitykseen.

 

 

Lisätiedot

Paino0,07 kg
Mitat140 × 93 × 25 cm