Säädettävä sukkaplokki & puikkomitta 36-45
Säädettävä sukkaplokki & puikkomitta 36-45

Säädettävä sukkaplokki & puikkomitta 36-45

Varastomäärä: 5

18,50 

Alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 18,50 

Säädettävä sukkaplokki & puikkomitta 36-45

Viimeistele villasukkasi säädettävällä sukkaplokilla! Eri kokoisten sukkien viimeistely ja muotoonpingoitus onnistuu kätevästi säädettävillä sukkaplokeilla. Sukkaplokin avulla neuleen pinta tasoittuuu siistiksi ja kirjoneuleet ja palmikot tulevat näin viimeisteltynä kauniisti esille. Sukkaplokin voit säätää hammastuksilla olevalla kärkiosalla haluttuun kokoon välillä 36-45. Sukkaplokissa on mukana puikkomitta 2-6mm puikoille. Jos käytät neliskanttisia puikkoja, puikon koko mitataan vinottain kulmasta kulmaan ja koon voi siis mitata tavallisella pyöreällä puikkomitalla.

- Säädettävä sukkaplokki viimeistelyyn
- Koot 36-45
- Mukana puikkomittari
- Valmistettu Suomessa
- 1 kpl

Materiaali: Puu

Koko: 36-45

Myyntipakkauksen koko/määrä: 1 kpl

Tuotekoodi: PCF0007

Kuvaus

Viimeistele villasukkasi säädettävällä sukkaplokilla!

Eri kokoisten sukkien viimeistely ja muotoonpingoitus onnistuu kätevästi säädettävillä sukkaplokeilla. Sukkaplokin avulla neuleen pinta tasoittuuu siistiksi ja kirjoneuleet ja palmikot tulevat näin viimeisteltynä kauniisti esille.

Sukkaplokin voit säätää hammastuksilla olevalla kärkiosalla haluttuun kokoon välillä 36-45. Sukkaplokissa on mukana puikkomitta 2-6mm puikoille. Jos käytät neliskanttisia puikkoja, puikon koko mitataan vinottain kulmasta kulmaan ja koon voi siis mitata tavallisella pyöreällä puikkomitalla.

Lisätiedot

Paino0,065 kg
Mitat270 × 270 × 4 cm