Kaikki sovitusnuket -20% maanantaihin 27.5. saakka! Hyödynnä tarjous ja osta itsellesi tai lahjaksi ompelijan paras kaveri!
Slide 1

Prym käsityötarvikkeet - Onnellisuus on käsintehty.

Koe onnellisuus käsityötarvikkeissa

Valmistamme korkealaatuisia käsityötarvikkeita ja olemme tuoneet hymyjä tyytyväisten käsityöläisten kasvoille jo vuosikymmenien ajan.
Ilo on brändimme ydin. Uskomme, että käsityö tekee ihmisistä onnellisempia, koska he nauttivat luovuudesta. Jotta voidaan ilmaista juuri tätä asennetta, me Prymillä lähetämme selkeän, tunteellisen viestin: Happiness is handmade, eli onnellisuus on käsintehtyä. Haluamme jakaa luovan käsityön ilon kanssasi, inspiroida sinua ja tukea sinua onnellisuushetkesi luomisessa.

 

käsityötarvikkeetMonimuotoisuuden iloa

Monipuolisesta tuotevalikoimastamme löytyy käsityötarvikkeita kaikkeen käsin tekemiseen. Laaja valikoimamme tarkoittaa, että meillä on oikea käsityötarvike melkein mihin tahansa käsityötekniikkaan tai -ongelmaan. Olipa tyyli, asiantuntemus tai ikä mikä tahansa, pyrimme tuomaan iloa käsityöhösi!

Tutustu käsityötarvikkeisiin »

 

käsityötarvikkeetLuovuuden iloa

Olemme kaikki luovia omalla tavallamme joka päivä – käsitöissämme ja päivittäisissä toimissamme. Luovuus on intohimomme. Se innostaa meitä haastamaan itseämme, oppimaan uutta ja jakamaan osaamistamme. Se on innovaatioiden lähde ja perusta korkealaatuisille Prym tuotteillemme.

Selaile ilmaisia käsityöohjeita »

 

käsityötarvikkeetNeulomisen iloa

Elämme käsitöille ja neulomiselle. Uskomme, että vuosisatojen kokemuksemme sekä luotettavat, laadukkaat ja innovatiiviset tuotteemme ja kestävän kehityksen tavoitteemme tekevät meistä yrityksen, jonka tuotteet auttavat löytämään käsityön ilon. Tarjoamme myös laajan valikoiman neulelankoja.

Tutustu neulelankoihin »

 

 

 

Lisätietoja tuotemerkeistämme

käsityötarvikkeet

Prym Originals -käsityötarvikkeet

Osana Prym-laatusitoumustamme tiedämme, kuinka tärkeää on siirtää perinteitä ja arvoja seuraavalle sukupolvelle. Siksi kehitämme jatkuvasti Prym Originals -mallistoa, joka tarjoaa jokaiselle tasolle oikean työkalun todistetulla Prym-laadulla.

Tutustu Prym Originals -tuotesarjaan »

 

 

käsityötarvikkeetPrym Ergonomics – käsityötarvikkeet

Prym Ergonomics -mallistomme ergonominen muotoilu takaa väsymättömän työskentelyn, joten voit parantaa taitojasi ja pian monimutkaisetkin mallit sujuvat helposti.  Toimivat ja hyvin muotoillut, ergonomiset käsityötarvikkeet helpottavat käsitöiden tekemistä ja ohjaavat rentoon tekemiseen.

Tutustu Prym Ergonomics -tuotesarjaan »

 

 

käsityötarvikkeetPrym Love – käsityötarvikkeet

Prym Love -sarjan iloiseen ilmeeseen on helppo ihastua! Kivannäköiset, värikkäät, kätevät ja nuorekkaat käsityötarvikkeet innostavat ompelemaan, koristelemaan ja askartelemaan. Löydät mm. kangassakset, pyöröleikkurin, leikkuualustan, nepparipihdit, nepparit, kangasklipsejä, aloitussettejä ja muita hyödyllisiä käsityötarvikkeita.

Tutustu Prym Love -tuotesarjaan »

 

 

käsityötarvikkeetPrym 1530 – käsityötarvikkeet

Prym 1530 käsityötarvikkeet auttavat sinua tekemään ympäristön kannalta oikean valinnan. Prym 1530 tarjoaa sinulle jatkuvasti kasvavan valikoiman ympäristöystävällisempiä käsityötarvikkeita ja paljon inspiraatiota ekologisen jalanjälkemme pienentämiseen.

Tutustu Prym 1530 -tuotesarjaan »